SOS! Miért nem érzem a makkomat?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel veszítettem el a szüzességemet. 24 éves vagyok, és a barátnőm 20. 2 éve vagyunk együtt. Mikor az első szex volt köztünk, mindjárt elélveztem, akkor éreztem is a szexet, de azóta semmit nem érzek. Mi végett lehet ez? A bőrt a fitymámon nehezen lehet felhúzni. Felhúzni fel lehet, de nehezen, és le is nehezen jön.
Mikor a barátnőm hokizza akkor fáj nekem, kellemetlen.
Merev állapotban, még nyugis állapotban fel tudom húzni a bőrt de nehezen.
Lehet szűkületem lehet? Lehet az végett sem érzem a szexet? Egyszóval nem érzem a makkomat.
Tudtok segíteni?
2022. márc. 28. 10:16
1/19 anonim válasza:
Fitymaszűkület lehet. Urológus szakterülete.
2/19 A kérdező kommentje:
És az végett sem érezhetem a makkomat, szexet?
2022. márc. 28. 10:24
3/19 anonim válasza:
mi az hogy nem érzed?
Érdemes lenne urológussal megnézetni, mert szűkületed is lehet. Ő segíteni fog a megoldásban
4/19 A kérdező kommentje:
És még mi más lehet? Hogy szűkület is lehet. Még mi?
2022. márc. 28. 12:33
5/19 anonim válasza:
Az urológus majd megmondja tüneteid alapján, ez az ő szakterülete.
6/19 A kérdező kommentje:
De el tudnád mondani mire céloztál?
2022. márc. 28. 12:40
7/19 anonim válasza:
Én csak a szűkületet írtam, nem tudom mi lehet még, az urológus ezzel foglalkozik napi szinten, ezt tanulta.
8/19 A kérdező kommentje:
Remélem nem műtétre lesz szükségem
2022. márc. 28. 15:45
9/19 anonim válasza:
Urológus tudja csak megmondani.
10/19 anonim válasza:
Valószínűleg fitymaszűkület, urológust keress fel, és nem akarlak kiábrándítani, de valószínűleg körül leszel metélve, mivel ez javulni nem fog, később pedig akár rosszabbodhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!