Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pszichés eredetű impotencia...

Isti22 kérdése:

A pszichés eredetű impotencia esetében is hatékonyak a potencianövelők?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem .
2022. márc. 20. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem... Ha pszichés eredetű, akkor a fejedben kell rendet tenni. Azaz el kellene menned szexuálpszichológushoz vagy klinikai szakpszichológushoz (ők is foglalkoznak lelki eredetű szexuális problémákkal.)
2022. márc. 20. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Nem.
2022. márc. 20. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem hatásos, és elég sajnálatos hogy nem a gondot oldanád meg, hanem inkább begyógyszereznéd magad.
2022. márc. 21. 05:34
 5/8 anonim válasza:

A pszihés gondot leginkább a párod bátoritása, dicsérete, megértése tudja orvosolni.

Nem egy pszihologus vagy szexuálpszihologus

2022. júl. 4. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én nálam meg de igenis hatásos volt, soha nem felejtem el amikor előszőr kipróbáltam 50mg szildenafilt,végre férfinek éreztem magam egy nővel,és azt bántam hogy nem hamarabb próbáltam ki.Otthon nyugodt körülmények között feláll(bár nem kőkeményen), viszont ha izgulok ami nővel gyakran előfordul, akkor szükségem van a szildenafilra(de még azzal sem lesz kőkemény). Mellette futás,felülés,fekvőtámasz...nem dohányzás
2022. júl. 15. 23:34
 7/8 anonim válasza:
Szerinten igen. Nálam is pszihés eredetű volt a probléma, hisz mindenképp meg akartam felelni a páromnak. Elsőnek nem igazán ment, aztán vettem egyett és lehet placebo lehet hogy valóban hat, de nálam 100%-an bevált.
2022. júl. 17. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, és majd meglátod, de csak orvos által felírt,gyógyszertári potencianövelőt szabad kipróbálni, a netről rendeltnél nem tudhatod biztosan hogy hol és miből készült.
2023. márc. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!