Mi a véleményetek a hajbeültetésről?
A kérdésem azokhoz szólna inkább akik végigcsinálták és lehetőleg már eltelt a kezelés óta pár év.
Mik a tapasztalataitok? Megérte, megbántátok? Jól sikerült, látványos?
Van valamilyen utókezelés, amit csinálni kell? Esetleg gyógyszert kell utána szedni? Ha igen mennyi ideig?
Az a baj a neten talált klinikák mindig csak a pozitív dolgokat emelik ki, mindig a jól siekrült kezeléseket reklámozzák (nyilvánvaló ez mondjuk), de nagyjából mennyi az esélye annak, hogy nem sikerül? Azért erre is látni példákat (pl. Győrfi Pál).
Van-e arra garancia, hogy a beültetés után nem hullik ki ismét az ember haja? Azért ahhoz elég drága mulatság, hogy utána pár évvel ismét ugyanolyan szarul nézzek ki, mint előtte.
Van egy ismerősöm aki megcsinálta, de az eredmény nem lett valami nagy szám.
Jobban teszed ha tükörbe nézel és elfogadod magad. Legalább ezt a részét. Ha nincs hajad, akkor ne hagyd megnőni, nyírd le nullás géppel. Fókuszálj más részeidre, amiken tudsz magad is változtatni.
Mondom ezt haj nélküli férfiként.
Sok sikert.
Én voltam Pesten a várban kétszer.
Nagyon jó lett megérte,igaz hogy drága volt
Utólagos kezelés és gyógyszer nincs
Szóval akkor ez csak egy alkalmi problémakezelés. Valahol olvastam, hogy csinálnak genetikai tesztet, hogy nagyjából hol fog megállni a kopaszodás és az alapján be lehet lőni, hogy érdemes-e egyáltalán belekezdeni a hajbeültetésnek. EZ igaz?
Csak mert oké beültetik a hajat (pontosabban átültetik) ami elvileg nem hullik ki többé, de ami alapból ott van az ugyanúgy kihullik. Szóval kvázi évente kell akkor hajbeültetésre járni?
Én még nem láttam olyan beültetést ami sikerült jól volna.
Ha a hollywood-i sztárok akiknél a világ pénze ott van, sem tudják megállítani a kopaszodást (lásd pl Travolta, aki vegre leborotválta a maradék haját, és jobban néz ki mint valaha) akkor az egyszerű közembernek pláne nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!