Baj ha a samponhoz még nyomok egy csepp teafaolajat és ugy mosom meg a kolbit?
Figyelt kérdés
ugy értem nem e fog hámlani?2022. márc. 9. 15:04
11/18 anonim válasza:
10: 🤣🤣🤣🤣
Azért milyen durva már, hogy ennyire debil valaki....
12/18 A kérdező kommentje:
de legalább te okos vagy:)
2022. márc. 9. 15:33
13/18 anonim válasza:
Nem látok rá indokot, hogy miért kellene bármihez is adni. Ennyi erővel citromlét is adhatsz hozzá és úgy is moshatsz vele hajat/brét.
14/18 A kérdező kommentje:
ijj há írják hogy mindenre IS jó gondoltam meglocsolom a bolond egyszeműt
2022. márc. 9. 15:36
15/18 anonim válasza:
14: szerintem ne olvass ilyen oldalakat, ahol mindenféle önjelölt biri-biri nénik osztják az észt....
Ismered a vonatkozó viccet... Nem kell azt kenegetni, leesik az magától is... :-D
16/18 anonim válasza:
Ez egyre rosszabb. Szerintem abból indul ki, hogy a teafa olaj jó gombára. De amúgy vannaj eleve gombaölő kenőcsök akármelyik gyógyszertárban és azt lehet oda kenegetni, még van némelyikben vírus és baktérium ölő is, tökre felesleges otthon kutyulgatni.
17/18 anonim válasza:
Nem esik le nektek hogy a kérdés csak unalomból lett kiírva?
18/18 anonim válasza:
Ez van amikor a szexet is home office-ban kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!