Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 2 órája voltam lézeres szortel...

2 órája voltam lézeres szortelenitesen először. Az arcom nem lett piros és nem faj. A kérdés az hogy most borotvalhatom-e?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit borotválsz le az arcodról, ha szőrtelenítettek? Ha a lábadat szedték le, akkor pl. mi köze lenne az arcodnak hozzá?
2022. márc. 9. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Az arcom volt szortelenitve
2022. márc. 9. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit akarsz leborotválni? :D Amúgy várj vele 2 napot, ha már nem szedték le rendesen, nehogy kipattogjon!
2022. márc. 9. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Leszedték csak meg nem hullott ki. 2 nappal előtte nem lehetett borotvalni de azt mondta utána lehet
2022. márc. 9. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Várj vele 2-3 napot. Illetve ha ennyire nem csinált semmit a gép, akkor pedig ezt jelezd a kozmetikusnak.
2022. márc. 9. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy csinálják?
2022. márc. 9. 14:00
 7/8 A kérdező kommentje:
5# hogy érted hogy semmit nem csinált a gép mit kellett volna?
2022. márc. 9. 14:27
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy pontosan milyen lézeres szőrtelenítésen voltál, de általában a szőrtelenítés előtti napon kell borotválni az adott területet, hiszen ha már kinőtt a szőr, akkor a kezelés során égési sérüléseket okozhat. Én a lézeres kezelés után biztosan várnék legalább 24 órát a következő borotválással, de azt javaslom, kérdezd meg a kezelést végző szakembert, hiszen ő tudja, hogy milyen géppel dolgozik, ő ismeri annak a hatásmechanizmusát, és nem mellesleg ő is csak úgy tudja garantálni a kezelés sikerességét, ha az általa javasolt teendőket követed. :)
2022. márc. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!