Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az impotencia visszafordítható...

Az impotencia visszafordítható valahogy? 27F

Figyelt kérdés
Tudom hülye voltam, hogy éveken keresztül naponta 5-6 alkalommal maszturbáltam, egy idő után fel sem állt, de úgy is addig szórakoztam vele míg elmentem. Eljutottam odáig hogy teljes mértékben érzéketlen lett, merevedést elérni lehetetlen. Visszafordítható ez a folyamat vagy már nincs rá esély?
2022. márc. 5. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd ha az agyad szexuális központját nem csak fizikai ingerlés által keletkezett szexuális ingerek érik,hanem máshonnan érzékeltek is,meg lesz a hatása.Nézzél,olvassál,hallgassál olyasmiket,amelyek szexuális ingert váltnak ki.
2022. márc. 5. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha hajnalban már van gyatra merevedés, akkor az azt jelenti, hogy nincs effektíve fizikai gond. Itt inkább a probléma az szellemi, főleg hogy konkrétan lankadtan is verted amíg el nem mentél, hogy fogalmaztunk úgy, hogy kisütötted az agyad szexuális inger központját. Majd idővel helyre fog állni, azonban az nagyon fontos, hogy ne agyalj ezen. Ne lelkizz ezen, ne gondolj erre. Foglald le magad, a sport pl jó lehet, akár sima futás is, mert a testmozgás élénkíti a vérkeringést, illetve befolyásolhatja a tesztoszteron termelést is.

Szóval nyugi, vissza fog minden állni, csak tényleg ne agyalj rajta, sportolj és minden rendben lesz.

2022. márc. 5. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán keress fel urológust, hogy meghatározzák mi az oka.
2022. márc. 5. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Inkább andrológust keressen. Az urológus nagy valószínűséggel potencianövelőt írna fel.
2022. márc. 5. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha itt kérdezik hogy a napi állandó hokizás nem-e probléma, nyugodtan írd meg a tapasztalatod nekik.
2022. márc. 6. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!