Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez a jelenség...

Mitől lehet ez a jelenség "odalent"?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy már az utóbbi 1-2 hónapban több alkalommal tapasztaltam olyat, hogy elkezd ilyen furcsán bizseregni vagy viszketni vagy nem is tudom hogy írjam le, majd kijön valami spermához hasonló, ugyanolyan színű, de kicsit kevésbé folyós, gumiszerű anyag, aminek nincs szaga sem (ellentétben a "rendes" cuccal amit élvezésnél produkál az ember). És ami a legfurább ebben, hogy ez teljesen spontán módon történt minden alkalommal, nem nyúltam magamhoz, sőt még csak nem is gondoltam semmi szexuális dologra, és ébren voltam (tehát nem éjszakai álom során történt), amikor egyszer csak kijött ez az akármi.

Nem i betegséget nem hinném, nem voltam senkivel sem így nem is lett volna honnét elkapni, és amúgy sincs semmi bajom, csak ez az érdekes jelenség. 3 vagy 4 alkalommal emlékszem hogy volt ilyen egy hónap alatt.

Másnak volt hasonló? 25F

2022. márc. 1. 21:38
 1/5 xXNeonSmashXx ***** válasza:
előváladék
2022. márc. 1. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben szükséges nemi élet egy fertőzéshez. Elég lehet egy termálfürdő vagy nyilvános mosdó. Az előváladék átlátszó, a sperma fehér. Milyen színű volt?

Én mindenesetre felkeresnék egy urológust, mert ha tényleg fertőzés, akkor jobb lenne minél előbb kezelni.

2022. márc. 1. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Sárgásfehér volt, mint a "rendes" anyag, csak ennek nem volt szaga. Meg kevésbé volt folyós, inkább kocsonyaszerű volt, mint mikor már száradt kicsit.
2022. márc. 1. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

A rendes anyag, tehát az ondó, az nem sárgásfehér, nem sárgás, hanem fehér vagy átlátszó (spermaszámtól függően).

Merevedés közben vagy lankadt állapotban történt?

A helyedben elmennék urológushoz, mert valószínűleg valamilyen fertőzést szedtél össze. Bakteriális fertőzést simán össze lehet szedni akár piszoárnál való pisilés közben is.

2022. márc. 2. 04:41
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Nekem volt már sárgás...
2022. márc. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!