Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Makkom bevan gyulladva....

Makkom bevan gyulladva. Milyen orvoshoz tudnék menni?

Figyelt kérdés
1 hónapja kb piros foltok jelentek meg a makkkomon és alatta. Most már a nyelvemen is fehér lepedékes ebből gondolom, hogy gombás fertőzésem lehet. Canestennel kenem, Protexin Candies Plust szedek 3 hete, eddig semmi eredményét nem látom. Urológiára, bőrgyógyászhoz több hónap múlva kapnék időpontot. Hogyan tudnék előbb orvoshoz jutni? Ennyit nem szeretnek varni vele.

2022. febr. 27. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: nem -egy_ adott intézményre, de a lakóhelyileg illetékes szakrendelőbe mehetsz!
2022. febr. 28. 16:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez sincs előírva, mivel az országban bárhol megsérülhetsz és bárhol az országban kötelesek ellátni.

Ismerősöm térdét műtötték. A városban nem talált normális orvost, hallott egy pesti dokiról. Felhívta a kórházat, kérte az orvost. TB alapon kórházban Pesten műtötték meg. Mindent ki lehet járni csak akarni kell

2022. febr. 28. 16:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Leakartak razni telefonba, nagynehezen mondták hivjam az orvost ebben az esetben ő talán fogad. Mondta rendelési időbe menjek be, regisztraljak es fogadni fog. Sorra kerültem volna akkor szolt,hogy nem oda tartozok menjek a masikba.
2022. febr. 28. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
12: ne keverd össze a baleseti sürgősségi ellátást az urológiával....űű
2022. febr. 28. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Urológia ügyeleten meg kellene nézniük.

Ha a nyelveden is van, akkor felmerül, hogy

- nem vagy-e cukorbeteg

- volt antibiotikumos kezelésed

- használsz-e szteroidtartalmú asztma sprayt

- nem vitted-e túlzásban a Corsodyl jellegű szájvizeket

Ezekre ugyanis lenne nisztatin tartalmú szuszpenzió vényre.

A fütykösnél próbálj

- alsót váltani, hogy ne izzadjon be

- húzd hátra a fitymádat legalább otthon, hogy "szellőzzön"

- folytatnám a Canestent, mert az nem árthat

- nézd meg, hogy fürdéskor nem marad-e ott tusfürdő vagy szappan, mert a fitymát visszahúzva azok kiszáríthatják a makkodat

- vedd számba, hogy hány intim partnered volt és használtál-e óvszert

- tartsd sokkal tisztábban és szárazabban

De ezekről az urológus vagy bőrgyógyász majd hosszasabban mesél.

2022. febr. 28. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Annyival egészíteném csak ki az előző Kommentelőt, hogy amikor pisilsz, utána itasd le a makkodról a maradék vizeletcseppeket, mert a fityma alá bekerült vizelet is kedvez a gombás fertőzéseknek.

Illetve ha masztizol, rögtön mosd meg utána a fütykösöd, mert az ottmaradt ondóváladék is remek táptalaja a baciknak. Tehát nem elég zsepivel letörölni.

A Canesten melellett nekem a Bepanthen Plus is sokat segített, 2 nap után már javulást tapasztaltam.

2022. márc. 1. 09:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Az urologian nem kell hónapokat várni!Én jártam évente vizsgálatra,de elég volt egy hónappal előbb időpontot egyeztetni!Ha meg sürgős,akkor menj be és biztos vagyok benne, hogy megvizsgalnak!
2023. nov. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!