Heregyulladás 12 éves korban. Milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Most 14 vagyok, a kérdésem az, hogy később - például ha gyereket szeretnék - lehet-e valami probléma ebből?Esetleg fogyatékkal élő gyerekem születhet?:S
Segítsetek légyszi, ezen a napokban kezdtem el gondolkozni...
2010. szept. 11. 21:22
11/13 anonim válasza:
Helló nekem is Kb annyi volt mint neked azzala kivétellel, hogy én még tudtam járni nagyjából mondjuk az kicsit fájt mikor megtapizta de túl éltem kaptam gyógyszert és ennyina üdv: Milán 14
12/13 A kérdező kommentje:
Örülök ha jól viselted, kitartás. :)
2010. nov. 4. 17:32
13/13 anonim válasza:
Hát addig nekem is megvolt hogy kaptam vyógyszert, de egy hét után derült ki h allergiás vok rá :S ugy a bal herémnek annyi lett.:S 2éve volr, de egész jól elfogadtam :) de azért sz*r érzés egy herével :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!