Tényleg egészségtelen pizsama alá a boxer?
Figyelt kérdés
Pubertásom kezdete óta úgy alszom, mivel mindig is elég rendesen kidomborodott alsógatya nélkül a péniszem, aztán nem akartam hogy anyámék lássák. Viszont az egyik haverom mondta, hogy ez egészségtelen. Ez igaz? 16/F2022. febr. 22. 17:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/25 anonim válasza:
Hát húzz magadra takarót és akkor nem látszik a dudorodó kukac.
Szerintem is egészségtelen, én csak pizsamanadrágot veszek, hadd szellőzön a közlegény.
2/25 anonim válasza:
Én tavasztól őszig boxerben alszok, csak télen veszek fel pizsamát. Én viselek alatta boxert, mivel csak 2 pizsama alsóm van. Boxer nélkül naponta cserélni kellene, mert nem tudnám újra felvenni.
4/25 anonim válasza:
Már megint te vagy a 16 éves aki hetente itt "flexel" a méretével?
Egyébként ha a kérdés komoly, akkor jól szellőző, laza ruhában érdemes aludni, tehát a haverod igazat mondott, nem kellene boxert hordanod alváshoz.
5/25 anonim válasza:
Ez egy baromság, miért lenne egészségtelen. Meg mi az hogy szellőznie kell... Nem vagyunk mi békák, az oxigén belülről jön...
6/25 anonim válasza:
Nehogy befonnyadjon a madárka, mert nem tud majd fütyülni!
7/25 anonim válasza:
Szerintem a legegészségesebb tök meztelenül aludni, de legfőképp nyáron és ha nincsenek otthon. Felszabadító érzés és nem fonnyad le a répa sem. A boxer nem tesz jót a spermatermelődésnek, nem kapnak levegőt a herék és impotens leszel.
8/25 anonim válasza:
A túl meleg nem tesz jót a spermiumoknak, ahogy az egésznapos bezártság sem, ezért éjszaka ha lehet akkor szellőzni kell hagyni. Elég a pizsama, de ha a boxer bőszárú és nem a passzos, akkor nem igazán lesz belőle gondod. Ellenben ha passzos boxer, akkor ne vedd fel a pizsama alá.
9/25 anonim válasza:
Na megjöttek a tudósok lepontozni. Mit jelent az hogy egésznapos bezártság? Depressziós lesz a zacskód ha nem tágas helyen tárolod szép panorámával? Nem tudjátok tudományosan megmagyarázni, mert egy baromság ami írtok. Ha elszorítja a vérkeringést, akkor nem az a baj hogy boxert viselsz, hanem hogy rossz a méret. Ha túlmelegszik az alkatrészed akkor a ruha a hibás? Kabátot se használjál télen mert a fűtött szobában meleged lesz! A szoba hőmérséklete, a takaró és az alsónadrág termodinamikai tulajdonságai együtt határozzák meg hogy milyen időjárás lesz a két lábad között éjszaka. Ha épp az egészséges hőmérséklet jön ki, akkor minden rendben van.
10/25 anonim válasza:
Nem mondanám konkrétan egészségtelennek, ha valaki boxert húz a pizsama alsó alá, de úgy érzem, igazuk van azoknak, akik szerint jobb ha szabadon tud maradni az ember nemiszerve éjszakára. A dudorral ne foglalkozz, mindenkinek van és látszik valamennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!