Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek még tudok nőni...

Szerintetek még tudok nőni egy kicsit?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok.

Anyukám 172 centi, az ő apukája 180 körül volt, anyukája 170 körül, a testvére 189.

Apukám 181 centi, az ő anyukája 155 centi körül van, lehet kicsit több, apukája 173 centi volt, a testvére is 181 kb.

Én 175 centi vagyok és kicsit kicsinek érzem magam. Az elmúlt évben 1 centit nőttem. Az öcsém 180 cm, de szerintem ő fejlettebb is egy kicsit. A szakállam még csak az államon meg a bajszomnál rendes, a mellkas, comb és hasszőrzetem még csak kicsit látszik, de apukám elég szőrös. Meg fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál. 6 éve majdnem minden nap sportolok. Annyi, hogy kb. 5-6-7 órákat szoktam aludni általában, de 4-el is egész jól bírom pár napig. Nem dohányzom, rendesen eszek és sose iszok alkoholt.

Szerintetek még van valami esélyem?

2022. febr. 21. 02:03
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Hát a több alvás biztos hogy nem ártott volna.
2022. febr. 21. 06:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Ilyen korban már a végleges méretet elérik az emberek, de a 175 cm az nem kicsi. Átlagos magasságú vagy.
2022. febr. 21. 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Növekedni nem nagyon,de csontok végleges kialakulása kb.25 éves korig tart.Férfiasabb leszel.
2022. febr. 21. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos magasságú vagy, nincs ezzel baj.

A barátom 10-zel alacsonyabb nálad :D, de azzal sincs probléma.

Az ágyban meg úgyis mindegy, milyen magas vagy.

2022. febr. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!