Hogyan szabaduljak meg az orrszőrtől ?
Figyelt kérdés
Nincs orrszőrnyíró gépem, vagy mi a neve. És nem is akarok olyat, milyen másfajta képpen szabadulhatnék meg tőle gyorsan ?2022. febr. 20. 16:04
1/17 anonim válasza:
kisolló,én lányként is azzal nyírom,mert nekem is van
2/17 anonim válasza:
Én szintén kisollót használok, csak vigyázz nehogy megvágd magad.
3/17 anonim válasza:
Ki kell tépni szemöldök csipesszel.
4/17 A kérdező kommentje:
Az a baj pici orrom van és nem bírom levágni eléggé hogy ne látszódjon.
2022. febr. 20. 16:25
5/17 anonim válasza:
Nekem is pici pisze orrom van de megoldom, egyébként a szemöldök csipesz sem rossz megoldás ahogy az előttem szóló írta.
6/17 anonim válasza:
Ittasan gyújts rá, nagylángú öngyuszival.
7/17 anonim válasza:
Én Veet szőrtelenítő krémet kenek bele előre, ahol ugye látszik, beljebb nem teszek. Várok pár percet és wc papírral kitörlöm, utána vízzel letisztítom. Havonta kb. 2x.
8/17 anonim válasza:
van erre céleszköz, nem is drága: [link]
9/17 anonim válasza:
Nehogy bármilyen szőrtelenítő krémet is kenj az orrodba. Nyálkahártyára kenni tilos!
Kisollóval ami látszik levágod, de egyébként annyira borzalmas a helyzet nem lehet. Továbbá az orrszőrnek funkciója van
10/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van feladata, nem is akarom az egészet csak az elejéből egy picit. mert cikiznek vele hogy nagy, de ollóval nem megy. Olyan gépet meg nem akarok, más módszer esetleg ?
2022. febr. 20. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!