Férfiak, fogyással növekedett a péniszetek látható mérete?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok meg, hogy nagyobb fogyással nőtt-e a péniszetek látható mérete.
Hány kiló volt, mennyi volt a növekedés? Arányaiban ez sok vagy sem (mennyi volt előtte-utána ha nem probléma)
2022. febr. 18. 16:20
1/11 anonim válasza:
Persze. Ahogy kisebb lett a hasam, egyre többet és többet láttam a farkamból.
2/11 anonim válasza:
-25 kiló
Nem méregettem előtte utána, de ránézésre különösebb méretváltozást nem vettem észre.
3/11 anonim válasza:
Első válaszoló! Parádés válasz 🤣 először nevettem a héten.
4/11 anonim válasza:
Én faszra tudok hízni, de nem vagyok malac, csak jó húst raktam magamra, mint Rossel Crow annak idején a Gladiátor filmben. Sokkal vastagabb és hosszabb lett, mint amikor vékonyabb voltam.
6/11 anonim válasza:
Akkor tisztázzuk. A hízás egyéni, ahogy ez által a zsír rakódása is. A pénisz a vékony emberek esetében is folytatódik a testben. A zsír a férfiak esetében általában az alhasra tevődik, ezt nevezik férfias hízásnak. A pénisz mérete abban az esetben ,,csökken", ha a hízás a lágyékot is érinti. Amikor érinti, a zsírsejtek befedik a kiálló részt, azonban fogyás hatására ha csökken, akkor nő a méret.
7/11 anonim válasza:
Nézd, én a fordítottjáról tudok mesélni. Majdnem 70 kilót híztam az elmúlt években és a péniszem ernyedten már teljesen "elnyelődik" a hájban. Amikor hugyozok két ujammal hátra szoktam húzni ezt a zsírpárnát hogy.. könnyebben menjen a dolog. De na, ne haragudjatok, tudom gusztustalan. Ja szóval ha lefogynék többcentit "nőne", vagyis hát kilátszana.
8/11 anonim válasza:
És mi akadályoz meg a fogyásban?
10/11 anonim válasza:
Igen, 23 kiló mínusz = 2 centi plusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!