"Eltört" a péniszem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Túl erősen szorítottam és eltört a péniszem, viszont 4 után nincs urológián rendelés. Mit kellene tennem? Így is elég kínosnak érzem a helyzetet, viszont ha orvoshoz mennék szólnom kellene valakinek. Rendbe jönne egyébként magától? Nincs bevérzés, a vizeléssel sincs gondom, akkor fáj csak, ha egy adott részhez hozzáérek. Kinézetre furán áll, mintha befordult volna a benne lévő szövet.2022. febr. 17. 16:35
11/21 anonim válasza:
Keresd fel a területileg illetékes, urológiai osztállyal is rendelkező kórházat, a pénisztörés műtétet igénylő állapot, ellenben maradandó károsodással jár.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sürgősségiről elküldtek, azt mondták kérjek beutalót urológiára
2022. febr. 17. 19:45
13/21 anonim válasza:
A világszínvonalú magyar egészségügy...
Meg se vizsgált senki,csak elzavartak?
14/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva... mármint hogy ennyit kaptál..
15/21 A kérdező kommentje:
Vártak vagy 20an mikor bementem, majd kijött egy látszólag tanuló orvos aki azt mondta hogy itt nem tudnak velem mit csinálni, "guglizzak" ki egy klinikát ebben a témában. Valahol megértem őket is, de empátiát egyáltalán nem tanusított
2022. febr. 17. 21:26
17/21 anonim válasza:
Elöljáróban nem minden pénisztörés igényel műtetet. De leírásod alapján téged meg sem vizsgáltak, úgy küldtek el. Továbbra is él a tanács, hogy jelentkezz (egy másik) urológiai osztállyal is rendelkező kórház ügyeletén, maradandó sérülést kockáztathatsz! (azt, hogy tényleg kockáztattál-e, szükséges-e beavatkozás urológus tudja megmondani vizsgálat után...) Egy súlyos pénisztörés nem ér rá elektíven.
18/21 anonim válasza:
Sajnálom, remélem rendbe jössz. Majd írd meg, hogy mi volt.
20/21 anonim válasza:
A törés helyén félbevágják. Még mindíg jobb, mint derékszögbe dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!