Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elfertőződhet-e a herém?

Elfertőződhet-e a herém?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítsetek kérlek. Lehet kicsit régimódi vagyok,de én még a jó régi pengés borotvát haszmálom és ott lent is azzal szoktam szőrtleníteni. Tegnap este nagyon csúnyán megvágtam a herém, közel másfél centi hosszan, kb majdnem kiheréltem magam, ömlött a vér, végül buldogcsipeszt raktam rá hogy elszorítsa. Fájt nagyon de végül elzsibbadt és reggel amikor levettem már össze volt tapadva. Kicsit lila, leragaszottam. Orvoshoz nem mennék. Lehet ettől bajom?
2010. szept. 10. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
meglehet. de minek szörtelenítesz? tök fölösleges. am meg ha pár napont belül nem észlelsz változást akkor irány az orvos
2010. szept. 10. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha orvossal megnézeted ... nehogy kialakuljon valami maradandó probléma.

Amúgy pedig manapság jobb szőrteleníteni - másként nem hiszem hogy a nők szívesen nyalogatnák egy férfi szőrös zacskóját v. s*gglyukát ...

2010. szept. 10. 22:15
 3/5 crystal90 válasza:

kenegesd fertotlenito kremmel vagy valami szesszel

es ha valami furat eszlelsz menj dokihoz

2010. szept. 10. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:

jajj rossz olvasni az irmányod nem szívesen élném át... :S

Fertőtlenítsd stb. talán nem lesz baj, de elég kényes egy terület, legközelebb jobban kell vigyázni.

2010. szept. 11. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:

dokinak mutasd meg

ha meg borotválod, használj Wilkinson protectort

2010. szept. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!