Gumi nélküli anál, jobb herefájdalom! Komoly bajom lehet?
Sziasztok erről nagyon kínos beszélni de úgy gondoltam hogy muszáj szóval a barátnőmmel nemrég megvolt az első de mivel neki megjött ezért kipróbáltuk védekezés nélkül az anált és beleélveztem. Kb ez történt vasárnap de a páromnak nem volt semmi baja nekem viszont kedd óta a stressz meg a nemtudom mi miatt elkezdett fájni a jobb herém és ilyen kisebb lila-kék ér lenne ott mintha meg lenne gyulladva.
Ez viszont olyan dolog amiről a szüleim nem tudhatnak hiába múltam el 18 és orvoshoz fosok elmenni. Mi lehet ez? Mit csináljak? Teljes pánikban vagyok ilyenkor amikor ezekbe belegondolok de valamikor szinte nem is érzem hogy fáj, segítsetek
Ha kidudorodik az ér, az is lehet, hogy herevisszered van. Majd a doki megmondja.
Az is lehet hogy megnyomtad. Akár alvás közben is.
Nekem eddig egyszer sem volt semmilyen bajom az análtól gumi nélkül, szóval nem kell a legrosszabbra gondolni azonnal.
Most viccelsz kérdező?? Ez írod: "Hogyan nyomhattam meg vagy ezt hogyan érted?"
Nem én voltam ott! Most lerajzoljam? Vagy nem nyomtad csak húztad?
"A herevisszernél olvastam hogy általában a vékony férfiaknál jelentkező a bal herén"
Ez azért nem kötelezö, nem csak vékony féfiaknál fordul elö és nem csak bal oldalon lehetséges!
De akár igen komoly fertözés is lehet ilyentöl, adott esetben akár meddöséget meg egyebeket is okozhat.
Sürgösen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!