Szerintetek miért zavar valakit, hogy a piszoárnál mellé állnak?
Figyelt kérdés
Nyilván azért van több is egymás mellett.2022. jan. 24. 09:57
2/5 anonim válasza:
Tizenkét éves lehettem amikor Prágában bementem egy nyílvános illemhelyre. Ott a piszoárnál két lmbtq-aktívista egymással játszott. Én azóta attól félek, hogy mellém egy olyan ember áll be akiben nemi vágyat tudok ébreszteni.
3/5 anonim válasza:
Mert gyermekkorban már arra nevelnek, hogy ez egy intim dolog, végezd el egyedül, zárt ajtó mögött.
A másik ehhez járuló dolog, hogy vannak akik nem szeretik megmutatni az intim testrészeiket, főleg nem vadidegeneknek.
Ebből a két dologból tevődik össze alapvetően, hogy vannak akik nem szeretik, vagy feszélyezi őket.
Továbbá egyéb tényezők is hozzájárulhatnak, mint pl nem szeretné hogy meleg férfi izguljon fel rá... De a két fő ok fent leírva
4/5 anonim válasza:
Akit zavar,eleve ne álljon oda még akkor sem ha senki sem áll ott.
Bármikor jöhet aki mellé állhat.
5/5 anonim válasza:
4 es jol mondja ez teljesen igaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!