Ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy tegnap edzés után lezuhanyoztam mint mindig, és nyilván meglátott a legnagyobb szájú gyerek. Mivel 16 vagyok és lankadtan 14 cm (nem flex, csak jó tudni) elkezdte mondani hogy ez nem semmi meg ilyenek, én meg csak ott álltam és mondtam neki hogy fogja már be, de közbe már többen is bejöttek a zuhanyzóba "megnézni".. Próbáltam elfordulni, de a meleg víz, meg az egész helyzet miatt elkezdett felállni és rohadt gáz volt, ezek meg ott röhögtek. Állva 19-20 cm, így az is átlagon felüli, mindenki csak nézett.. Ez mennyire ciki szerintetek? Most melegnek gondolnak?

2022. jan. 20. 09:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az 1es jatekos azert elegge nyilvanvalo volt :) de Te tudod
2022. jan. 20. 11:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, ha nem írsz ki több kitalált történetet a "hatalmas" méreteidről!
2022. jan. 20. 11:01
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem unod még a 16 éves vagyok 19 cm-es a farkam dolgot? Szánalmas vagy kisgyerek
2022. jan. 20. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a többi fiúra nézve volt ez ciki.

Különben se azzal foglalkozz, hogy a SRÁCOK mit szólnak hozzá :)

Egyes voltam, remélem kielégítő volt a válasz :)

2022. jan. 20. 12:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Küszöbön a fordított homo gang bang
2022. jan. 20. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:

ebbe storyban annyi cikki hogy annak érzed :D

megnezik megdicsérik ne vitakoz mondj ennyit kösz Bro és ennyi

most h mondod fogja be meg elfordulsz az már azt mutata h vesztetél de közben meg nem igaz :D lényeg nincs mit szégyelj

2022. jan. 20. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az egészben a legnagyobb ciki, hogy a kérdező nem 16 éves, hanem idősebb annál, viszont annyira buta, hogy az már fájdalmas. Abból derül ki, hogy mindenki mást butának néz, márpedig ilyet kizárólag ostobák csinálnak.

1. "edzés után lezuhanyoztam mint mindig" - vagyis mindig így történik, de még soha senkivel nem akadt össze a zuhanyzóban a többiek közül.

2. "meglátott a legnagyobb szájú gyerek" - nyilván most gyógyulhatott meg a szemműtét után, ha az előző hónapokban nem látott.

3. "lankadtan 14 cm (nem flex, csak jó tudni)" - nem, tényleg nem flex, ez több annál.

4. "Próbáltam elfordulni, de a meleg víz, meg az egész helyzet miatt elkezdett felállni" - köztudott, hogy ha a meleg víz miatt áll fel valakinek, akkor egyszerűen képtelen elfordulni.

5. "Ez mennyire ciki szerintetek?" - Nagyon! Borzasztóan! Ha valóban megtörtént volna mindez, akkor nem tegnap, hanem már réges rég túl lennél rajta, hiszen minden alkalommal lezuhanyzol edzés után, és nem tegnap láttak volna először.

2022. jan. 20. 13:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Kicsikém, tedd már fel a fotót is, 20 éve nem láttam ilyen csodát.

Aláírás: Mári néni a szomszédos nyugdíjas házból.

Ui: A demens ágyszomszédom is megnézné, ő nem csak hogy nem látott, de már nem is emlékszik.

2022. jan. 20. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy flex?
2022. jan. 20. 18:44
 20/24 anonim ***** válasza:
#19, a flex (szleng): menőzik, nagyképűsködik, játssza az agyát.
2022. jan. 20. 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!