Nokid kérdése:
Hámló bőr a péniszen és a heréken. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 17:27
1/10 anonim válasza:
Csak tipp: száraz a bőröd valamiért. Első körben valami hidratáló krémmel próbálkoznék.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha levakarom alatt ta piros a bőr. Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. jan. 17. 19:29
4/10 anonim válasza:
#3: Akkor meg lehet, hogy az ugyanaz, mint a fejbőrön a korpa. Kezeld valami arra valóval.
6/10 anonim válasza:
Az is lehet hogy gombás vagy bakteriális fertőzés. De szimplán az is lehet, hogy csak rossz a minősége az alsógatyádnak és beizzad.
Vegyél Bepanthen plust. Az fertőtlenít és hámosít. Ha nem javul pár nap használat után, akkor viszont bőrgyógyászt keress fel, nehogy fertőzés legyen.
7/10 anonim válasza:
Természetesen előtte dörzsöld le a hámló részt. Nekem a mosogató szivacs dörzsisebb oldala vált be múltkor. Mondjuk makkra ne. Én a zacskó aljáról szedtem le így a hámló részt és utána kentem be.
10/10 A kérdező kommentje:
51
2022. jan. 21. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!