Reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszket a makkom a makk árok részénél. Mikor fel akartam húzni a bőrt akkor vettem észre, hogy teljesen össze van száradva a vége és nem bírom felhúzni emiatt teljesen. Amennyire mégis feljött látszik, hogy a makkon van egy pattanás szerű valami ami szintén nagyon viszket és a makk árok tele van fehér lerakódassal.
Este fürdésnél még semmi baja nem volt! Kis hideg vízzel próbálom enyhíteni.
Az a kitüremkedés lehet akár pattanás is, bár inkább bakteriális fertőzésre gyanakszom. A helyedben minél hanarabb elmennék magánban bőrgyógyászhoz.
2022. jan. 12. 11:31
2/12 anonim válasza:
Gombás vagy bakteriális fertözés lehet, sürgösen keress meg egy orvsot, mert ez csak rosszabb lesz.
2022. jan. 12. 11:46
3/12 anonim válasza:
Hova dugdostad az elmúlt napokban?
2022. jan. 12. 13:19
4/12 A kérdező kommentje:
Próbálom felhúzni meg tisztítani de nagyon fáj és baromi érzékeny.
Páran ajánlották az ecetet de nagyon félek tőle, hogy szét mar. Érdemes kipróbálni?
2022. jan. 12. 15:29
5/12 anonim válasza:
AZ ecet erösen maró szer, használni ugyan nem fog, viszont fájni igen.
HOLNAP menj el az orvoshoz (haziorvos is jó), mutasd meg, szerintem gombás fertözés. Hàzilag ne akarj semmit csinálni, mert csak rontasz rajta, ez orvosra tartozó dolog!
2022. jan. 12. 19:12
6/12 anonim válasza:
Voltál orvosnál?
2022. jan. 17. 08:40
7/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre ecetezni próbálom.
2022. jan. 17. 14:13
8/12 anonim válasza:
Elég hülye ötlet, aztán meg évekig tart, mire rendbe jön, vagy esetleg akkor sem!
2022. jan. 17. 14:15
9/12 anonim válasza:
Te nem vagy normális kérdező. De tudod mit? A te dolgod. Egy sima gyógyszertári alkohollal (=70%-os), vattára vagy gézlapra és azzal letörölve, lefertőtlenítve sokkal többet érne. De az igazi az lenne, hogyha elmennél orvoshoz. Nem tudom minek szerencsétlenkedsz, de őszintén szólva majd ha már az egész farkad vörös lesz és ég, de már a prosztatára is a húgycsövön keresztül eljutott a fertőzés, akkor meg is érdemled.
2022. jan. 17. 14:31
10/12 anonim válasza:
Seb benzinnel töröld át ! Majd meglátod milyen jó lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!