Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nincs merevedésem?

Miért nincs merevedésem?

Figyelt kérdés
Először több mint egy éve volt olyan, hogy szex közben lelankadt és nem tudtam befejezni. Aztán azóta volt többször is ilyen. De amúgy kb az elmúlt hetekben azt vettem észre, hogy egyáltalán nem kívánom se a szexet, és ha ettől függetlenül mégis ki akarom csapni, akkor is felállítom és ha elengedem, kb 5 másodperc alatt lelankad, úgy, hogy nem is végeztem még. Reggelente már nagyon régóta nincsenek merevedéseim, és már sz elmúlt ehy két hónapban napközben sem áll fel egyáltalán. Régen anélkül hogy megfogtam volna csak a gondolataimmal fel tudtam állítani pillanatok alatt, meg naponta többször id volt csak úgy magától merevedésem. Ma már egyáltalán nincs napközben magától. Egyébként már ritkán is maszturbálok /szexelek, 2 3 hetente max. Van végre egy partnerem akivel akkor találkozunk csak ha valamelyikünk nagyon dugni akar, de ahelyett hogy ezt kihasználnám könnyebb otthon maradni és kajálni meg filmezni egy jót, mint átmenni, pedig 20 perc alatt ott vagyok. Általában nem is olyan erősek a merevedéseim, max olyan 80%, szóval merev, de nem az a pumpáló mindjárt szétrobban rúd ami régen volt. Mitől lehet ez?
2022. jan. 10. 01:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Lelkileg rendben vagyok tavaly nehéz volt mert volt 1 éve ilyenkor kb egy szakításom, de azóta ezen túl vagyok és jól érzem magam. Amúgy fáradékony is vagyok eléggé, pl 1 éve simán lehúztam két napot ébren, mostmár azt se bírom ki, hogy mondjuk 16 17 óránál többet fent legyek. De, ha rendes időben lefekszem kilenckor, reggel 8kor felkelek akkor is azt érzem délutánra, nap végére, hogy hulla vagyok, és ennek nem így kéne lennie. Amúgy 23 éves vagyok.
2022. jan. 10. 01:51
 2/16 anonim ***** válasza:

Teljes labort javasolnék. Az állandó fáradékonyságnak több oka lehet, lehet vitamin vagy ásványianyag hiány, de akár szívprobléma is.

A testmozgás is segíthet, mert beindítja a hormonokat, illetve jót tesz a vérkeringésnek

2022. jan. 10. 11:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Edzek hetente négyszer, úgyhogy megvan a testmozgás. Az a baj tűfóbiás vagyok, egyetlen dolog amitől rosszul vagyok és félek az az injekciós tű, és vér. Képtelen vagyok laborra. Fáradékonyság igazából a legkisebb bajom jobban aggaszt hogy nem működik úgy a farkam mint régen. Most direkt figyelem tegnap óta, hogy mikor lesz merevedésem, előtte direkt rárántottam egyet. Azóta hogy a kérdést kiírtam, egy se volt még. Nyilván ha álmomban van, azt nem tudom mondjuk. Szóval ez zavar igazán, meg az, hogy nem tudok úgy teljesíteni, mint régen.
2022. jan. 10. 12:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem áll egész nap. Labor az jó, küzdd le a félelmed.
2022. jan. 10. 13:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem is kell egész nap állnia. De csak van néha random merevedésed nem? Nekem is mindig legalább volt 5 6szor talán egy nap úgy átlagban anno szerintem. Most simán letelik úgy 1 egész nap, hogy egyszer de áll. Na mindegy megpróbálok ezen a félelmen túllenni
2022. jan. 10. 13:31
 6/16 anonim válasza:
Az ilyen jellegű problémákhoz még fiatal vagy elvileg, ám én azt mondom hogy valami lelki eredetű lehet a dolog. Még a stresszt mondtam volna de említetted hogy nem vagy az. Én 43 évesen észleltem magamon ezeket a tüneteket amiket most leírtál. Arginine, cink és mozgás segíthet kicsit.
2022. jan. 10. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
heti 4 edzés melo kicsit nem csoda h lefáraszt Amit ajanlok cink selen ezek helyre dobjak hormon rendszered és csinalj tisztulast is minden edző vitamint hagyj el 1honapra igyal sok sok vizet h kitisztuljon szervezeted ha 1.-2het utan nincs változas akkkor tenyleg labor persze hazidoki nem biztos h siman elküld anyira nem szeretnek küldeni
2022. jan. 10. 19:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem szedek vitaminokat. Hol tudok cinket venni? Ezt kipróbálnám. Napi 2,5 - 3 liter vizet megiszom, szóval hidratálva vagyok rendeseb.
2022. jan. 11. 00:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Bármelyik gyógyszertárban. Jutavit márkának van szerves változata is.
2022. jan. 11. 05:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Rossmann / DM ha van a közeledbe, ott is tudsz venni.
2022. jan. 11. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!