Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez betegség? Örökre így lesz...

Ez betegség? Örökre így lesz az orális szex?

Figyelt kérdés

Régebben volt párszor húgycsőégésem(3-4éve)... Kb 1 évig mielőtt bedurvultak volna a dolgok. A lényeg, hogy nagyon durva IBS-em lett kb 3 éve. Alig bírtam felkelni belőle és most nem ehetek cukrot, tejet, glutént.... Stb, stb paleo étrend.

Ezzel egyidőben is sokszor tapasztaltam, hogy "felfáztam" legalábbis azt hittem, annyira legyengült a szervezetem, hogy mindentől felfázok vagy ilyesmi...

Aztán szebb idők jöttek. Maszturbáláshoz elkezdtem síkosítót használni és nem fejeztem be egy dobozt (fele benne maradt,így raktam be a fiókomba). Eltelt fél év és egyszer csak észrevettem, hogy jé, ebbe még van, na használjuk el.

Bevallom, akkor sem volt már valami jó a helyzet. Sokszor égetett pisilésnél a dolog és elélvezés után is fájogatott NÉHA.

DE miután használtam azt a romlott síkosítót... Uramisten. Utána úgy kellett lefogni, hogy ne verjem szét a kezem a betonon... Annyira fájt.

Ezután mentem el urológushoz.

Azt mondta prosztatagyulladás. Ondó teszt (kb4x), antibiotikumok, - (az IBS-nek is jót tett ugye)-majd gombás fertőzés, makk nyálkahártyájának megszűnése (azóta is száraz, bármit kenek rá, ha pedig valami igazi krém, attól hasonló fájdalmak járnak át, mint anno a romlott síkosítótól, ezért kisebb pánikrohamaim is vannak, mikor valami új krémet akarok kipróbálni, maradt a natúr Jojoba olaj), fájdalmas ejakuláció, a vizelés meglepően kevésbé fájdalmas.

Majd rengeteg gyulladáscsökkentő. A felírt gyógyszerek mellé még kurkumin kivonatot is szedtem.

Most megint elkezdett fájni a húgycsövem a saját nyálamtól, ami elég kétségbeejtő. A barátnőmmel nem tudunk orális szexelni, mert annyira félek, hogy az ő nyálától is égni fog a húgycsövem és megint antibiotikumot kell szednem,ami nagyon sokáig taccsra teszi emésztésemet.

Mostmár nagyon betelt a pohár,mert az urológus csak azt tudja mondani, hogy akkor biztos hugyúti fertőzés vagy prosztatagyulladás, mikor a vizeletből nem is mutattak ki semmilyen baktériumot. A prosztatagyulladásra pedig kb 1 évig szedtem mindenféle gyulladáscsökkentőt.

Lehetséges, hogy egyszerűen ennyire érzékeny a húgycsőflórám és felejtsem is el az orális szexet?

Elmenjek STD szűrésre úgy, hogy életemben nem szexeltem gumi nélkül? (Egyedül egy régi exem szopott le gumi nélkül, összesen 2x, és az volt életében az első alkalom, hogy ilyet csinált)

3 év történetét írtam le most itt. Köszi ha elolvastad és kérlek értelmesen reagálj.

2022. jan. 6. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Most nem azért, de van élet az orális szexen túl is... nem kell sorstragédiát csinálni belőle, annyira azért nem nagy szám.
2022. jan. 6. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem csak oral letezik.
2022. jan. 6. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sikosítótól volt,az elég valószínű.Összetetebb lehet a dolog, orvoshoz menj mindenképp,.mert ha nem kezelik más krónikus dolog is lehet belőle.Addig se saját( nem is értem, síkosítót egyszerű venni), se más nyála ne.Addig kibírod orális szex nélkül.
2022. jan. 6. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Higiénia is nagyon fontos.Wc előtt és után is moss kezet.Szex meg remélem csak zuhany, mostsás, kézmosás után van.Meg ne fázz, arra is vigyázz.
2022. jan. 6. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

" elkezdett fájni a húgycsövem a saját nyálamtól, "

Mit csinálsz te , nyalogatod a húgycsöved ???

2022. jan. 6. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
5. Nyilván maszturbált
2022. jan. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!