Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez makk gyulladás lehet? Több...

Ez makk gyulladás lehet? Többi lent. Kb 4 napja bepirosodott a makkom bőre, és valami fehéres sárgás színű váladék a makkom alatt (folyós ) úgy értem hogy a makkom alatt hogy sikerült picivel a makk pereme alá húznom a bőrt fürdés közben⬇️

Figyelt kérdés
Nem fáj, de naponta 2-3x 1-2percet viszket kicsit de nem komoly, szerintetek gyulladás lehet? Vagy ha nem akkor mi? Ha nem javul pár nap múlva elmegyek orvoshoz de volt már rá párszor példa hogy piros volt de aztán másnapra elmult. 16eves vagyok és szerintem nem smegma. Remélem azért valamennyire értelmezhető... Válaszokat előre is köszönöm

#gyulladás #makk #Makkbőre
2022. jan. 4. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyakrabban kéne megmosnod a bőr alatt, ahogy most is tetted.
2022. jan. 4. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Kivétel nélkül mindennap mosom,van amikor napi 2x is! Nem hiszem hogy a higéniával lenne a probléma
2022. jan. 4. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem voltál mostanában valakivel?

Lehet gombás, vagy bakteriális fertőzés, mindenképp keress fel egy urológust

2022. jan. 4. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam még senkivel!
2022. jan. 4. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bőr- és nemibeteg gondozó az illetékes, nem az urológia
2022. jan. 4. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, arra gondoltam, csak valamiért mást írtam le
2022. jan. 4. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező hiába mosod rendesen, ahogy ezt egy értelmes válaszoló írta, ez nem fog ettől meggyógyulni. Valószínűleg bakteriális fertőzés, ami célzott kezelést igényel, szóval az orvost nem tudod megkerülni, és javaslom ne is húzd az időt, hanem holnap kérj időpontot vagy TB alapon bőr és nemibeteggondozóba, vagy magánba. Háziorvos tud sürgősségi beutalót adni, szóval azzal hanarabb bejutsz a közellátásban is.

Viszont kérdező téged sem értelek. Vörös a péniszed, sárgás folyása van, erre fel ide írsz ki kérdést, és nem dokihoz mész. Gratulálok!

2022. jan. 4. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Érzékeny a makkod. Nem mosd gyakran akkor is csak sima vízzel vagy babafürdetõvel. Nekem minden egyes szex után fertõtleníteni kell a makkom akár hüvely váladékkal akár nyállal érintkezik. Pimafucort kenõcs 1 nap alatt elmulasztja. Neked is ez a bajod. Próbáld ki a pimafucort segiteni fog.
2022. jan. 5. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Basszus ecetezd már le! Aztán orvos!
2022. jan. 6. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!