40 es férfi vagyyok antidepresszánst szedek.,nehezen leszek szerelmes.és úgy érzem elvesztettem "a régi énemet"elvesztettem a régi érzelmeimet.lehet ilyen mellékhatása ssri alapú antidepresszánsnak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 17:04
2/10 anonim válasza:
Jól érzed, az antidepik ilyenek, nem válogatnak az érzelmek között. Nyomnak egy nagy RESET-et az agyban. Én pontosan emiatt hagytam el az összes ilyen pszichés szar gyógyszert. Kémiai lobotómiát csinálnak. Inkább sírok ha bánat ér, de érezzem már magam embernek, ne pedig fejes káposztának fszom.
4/10 anonim válasza:
Antipszichotikum is simán. Nem csak az antidepi sajnos. Én sem vagyok olyan mint régen, olyan mintha érzelemmentes lennék, nem érdekel semmi. A szerelemről nem is szólva.... semmi.... és nem is hiányzik.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
a szexuális vágy sem a régi ez is egy mellékhatás?
2022. jan. 3. 20:11
7/10 anonim válasza:
Az, én sem érzek szexuális vágyat mióta gyógyszert szedek.
8/10 anonim válasza:
Én nem szedek semmit és még se leszek szerelmes.
Igaz van párom és őt szeretem.
9/10 anonim válasza:
Akkor a te véleményed nagyon releváns ide...
10/10 anonim válasza:
Inkább lennék depressziós, mint gyógyszerfüggő. Legalább a saját személyiségem van ott, nem egy pirula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!