Fáj a herém. Semmi nincs vele. Nincs megduzzadva,nem piros,semmi nincs vele olyan mint mindig csak fáj. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 22:53
1/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyesmi, nekem néha az alhasam is.
Nem tudom mitől, lehet hogy azért mert 2-3 napig túl sokat vertem. Ha volt ilyen neked is akkor lehet ezért.
3/12 A kérdező kommentje:
Ha nem is minden nap de minden 2-dik nap szoktam maszturbálni.
2021. dec. 28. 23:10
4/12 A kérdező kommentje:
1-es. Neked meddig tartott a fájdalom?
2021. dec. 28. 23:11
5/12 anonim válasza:
Akár máshonnan is sugározhat oda a fájdalom. Pl combhajlat, csípő. Okozhatja rossz testtartás is.
6/12 anonim válasza:
Nekem anno mellékhere gyulladásom volt és akkor volt olyan érzés, hogy kicsit fáj/érzékeny a herém. Viszont kitapintható volt a keményebb mellékhere. Te tapintásra érzel valami változást ahhoz képest amikor még nem fájt?
7/12 A kérdező kommentje:
6-os. Minden olyan mint volt.
2021. dec. 29. 10:56
9/12 anonim válasza:
nekem a jobb herem fáj,,ha erösebben mosakszom fáj,vagy ha állo helyzetben verem es logva maszti közben mozog mindig meg kell markolnom mert fáj,,mindig ilyen volt nem tudom mi lehet
10/12 anonim válasza:
Talán azért fájhat,mert ilyenkor izgalmi állapotban felfelé igyekezne a has alá. Ez neki ilyenkor megerőltető,plusz feladat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!