Milyen módszert ajánlotok a fityma hátultartásárta? KÖRÜLMETÉLÉS NÉLKÜL
Sziasztok!
Kb. 1 hete úgy gondoltam kipróbálom milyen, ha hátul tartom a fitymám. Bár eleinte furcsa volt, nagyon jó érzés hogy "szellőzik" a makkom.
Eldöntöttem, hogy hátul szeretném tartani anélkül, hogy gyakorlatilag percenként a gatyámba kelljen nyúlnom hogy hátrahúzzam (mert valljuk be ezt nem nagyon lehet az utcán/boltban/munkahelyen megtenni).
Körülmetéltetni nem akarom magam, mert ha valaha egyszer megunom vagy meggondolom magam akkoris tudjak változtatni.
Mivel vérpéniszem van (magyarul a lankadt és a merev állapot között jelentős méretbeli külömbség van) ezért ha merev állapotban hátrahúzom akkor ott marad a fitymám a makkom mögött, viszon ahogy félmererev vagy lankadt állapotban van egyből előre csúszik.
Próbáltam már több módszert arra hogy hátultartsam, hosszab kutakodás után ezeket találtam a neten:
Cellux - ahogy mozgok a celluxnak az éle szúrja a makkom
Szigetelőszallag - nagyon jól hátul tartotta, viszont ha feláll akkor iszonyatosan kényelmetlen ahogyan szorít
Fecskében lefelé tartva - eddig ez volt a legjobb módszer, de sajnos a napi mozgolódásban így is előrecsúszik (próbáltam szűkebb és lazább fecskével is)
Ragtapasz - teljesen jól hátultartotta de amint felállt a regtapasz valamiért elengedett és ugyan úgy előrecsúszott.
Megkérnék mindenkit aki tud segíteni, írjon itt, vagy privát e-mailemre :
(Ha bonyolultabb módszerröl van szó örülnék ha seggítség képpen ábrákat, videókat, képeket küldenétek.)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Csak értelemes válaszokat várok.
Semmit sem ajánlok. Teljesen felesleges dolog, plusz a ragasztóból felszívódó anyagok nem tesznek jót.
Továbbá a makk veszít az érzékenységéből, ami nem feltétlenül jó dolog, főleg ha majd alig tudsz elmenni szex közben.
Duct tape! Az mindent megtart.
Csak ne akard leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!