Miért olyan furcsa érzés az ejakuláció?
Nem kaptál oltást?...
Vagy valami más szert még az antibiotikus kezelés mellett?
Vagy nincs valami más fertőzésed még azon felül, amit kikezeltek?
Ahogy a kettes írta, mondd el a párodnak!
Egyrészt hátha kevesebb lesz a konfliktus, másrészt nagyon rossz,amikor éveket élsz úgy le,hogy azt hiszed veled van a gond és kiderül (vagy épp nem) hogy a másik pontosan tudja az okát.
Nincs prosztatagyulladásod? Nálam is csökkent a vágy, alig bírtam megtartani az erekciót és az ejakulációnál is erős fájdalmat éreztem a végbélnél. Ez miatt nem is kívántam már az együttlétet.
De tényleg beszélj a pároddal. Tapasztalatból mondom, hogy jobb lesz neked is és neki is. Továbbá megszűnik a szorongásod is, ami gátolhatja a gyógyulást.
Igazatok van, próbáltam már felhozni a dolgot, csak nagyon kellemetlen a dolog számomra.
#1: Az oltást az antibiotikum után kaptam hónapokkal, szerintem nincs köze hozzá, illetve más egyéb gyógyszert sem szedtem. Más fertőzésről sem tudok, illetve az Urológus sem talált semmit, állítólag.
#4: Nincs.
Mellesleg, nagyon féltem a termékenységem, férfiasságom ilyen szempontból. Ha eljön az ideje, nagyon szeretnék apa lenni, szeretnék gyermeket és mikor ilyesmi problémám van, rettegek. Nincs erre valamilyen általános gyógyszer vagy akármi, ami segítene rendben tartani a húgyutakat? Valami tea, esetleg gyógyszer?
Szerintem keresd fel az orovosodat, ő biztosan tud segíteni.
A termékenységgel kapcsolatos aggodalmadra van egy megoldás, igaz nem olcsó: fagyasztass le spermát egy erre szakosodott klinikán. Így bármilyen betegség esetén is lehetsz biológiai apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!