Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért olyan furcsa érzés az...

Miért olyan furcsa érzés az ejakuláció?

Figyelt kérdés
Sajnos könnyen fel tudok fázni, ennek hatására többször is voltam Urológusnál véres ondó/csipő vizelés miatt. Utóbbi időben, kb. 4 hónapja ismét alhasi fájdalmakra panaszkodtam, meglátogattam az Urológust és olyan antibiotikumot kaptam, hogy mellékhatásaként egyáltalán nem tudtam ejakulálni, a nevére nem emlékszem már. Jött az érzés, de az ondó elmaradt. Utána olvastam, hogy a gyógyszer mellékhatása, mert "ellazítja" az izmokat, stb., letudtam annak. Viszont azóta nagyon furcsa dolog nekem ez az egész. Egyszerűen mintha nem kívánnám már a szexet. Régebben, akár egy nap többször is képes voltam könnyíteni magamon, égett bennem a vágy, nagyon jó érzés volt. Most viszont már nem érzem ezt a vágyat, se könnyítés, se szex, a párommal nagyon sokat veszekedünk emiatt, hogy miért nem bújunk össze, de egyszerűen nem kívánom az egész dolgot és azt hiszi, hogy nem szeretem már, nem találom vonzónak, ami nem Igaz, hiszen a fantáziámat nagyon izgatja, csak egyszerűen mikor addig eljutunk, már nem olyan kellemes érzés. Régebben hatalmasakat tudtam ejakulálni, most viszont még a mennyisége is csökkent. Nem tudom egyszerűen mire vélni a dolgot. 21/f

2021. dec. 19. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Nem kaptál oltást?...

Vagy valami más szert még az antibiotikus kezelés mellett?

Vagy nincs valami más fertőzésed még azon felül, amit kikezeltek?

2021. dec. 19. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal miért nem vagy őszinte? Érdemes lenne elmondani neki, hogy mi a helyzet.
2021. dec. 19. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a kettes írta, mondd el a párodnak!

Egyrészt hátha kevesebb lesz a konfliktus, másrészt nagyon rossz,amikor éveket élsz úgy le,hogy azt hiszed veled van a gond és kiderül (vagy épp nem) hogy a másik pontosan tudja az okát.

2021. dec. 19. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs prosztatagyulladásod? Nálam is csökkent a vágy, alig bírtam megtartani az erekciót és az ejakulációnál is erős fájdalmat éreztem a végbélnél. Ez miatt nem is kívántam már az együttlétet.

De tényleg beszélj a pároddal. Tapasztalatból mondom, hogy jobb lesz neked is és neki is. Továbbá megszűnik a szorongásod is, ami gátolhatja a gyógyulást.

2021. dec. 19. 10:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van, próbáltam már felhozni a dolgot, csak nagyon kellemetlen a dolog számomra.

#1: Az oltást az antibiotikum után kaptam hónapokkal, szerintem nincs köze hozzá, illetve más egyéb gyógyszert sem szedtem. Más fertőzésről sem tudok, illetve az Urológus sem talált semmit, állítólag.

#4: Nincs.

Mellesleg, nagyon féltem a termékenységem, férfiasságom ilyen szempontból. Ha eljön az ideje, nagyon szeretnék apa lenni, szeretnék gyermeket és mikor ilyesmi problémám van, rettegek. Nincs erre valamilyen általános gyógyszer vagy akármi, ami segítene rendben tartani a húgyutakat? Valami tea, esetleg gyógyszer?

2021. dec. 19. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem keresd fel az orovosodat, ő biztosan tud segíteni.

A termékenységgel kapcsolatos aggodalmadra van egy megoldás, igaz nem olcsó: fagyasztass le spermát egy erre szakosodott klinikán. Így bármilyen betegség esetén is lehetsz biológiai apa.

2021. dec. 19. 11:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Őszintén, inkább maradnék a természetes útnál. :'D
2021. dec. 19. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
#4: Mondjuk jobban átgondolva, ha befeszítem a hasam, mintha érzékeny/fájdalmas lenne a prosztatám.
2021. dec. 19. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
A párodra is átviszed a gyulladást. De lehet azért is, mert nem tisztálkodtál megfelelően.
2021. dec. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!