Mit lehet csinálni a húgycsőégéssel, ha még nem tudok elmenni orvoshoz?
Tudom, hogy hugyúti fertőzésem van és szedek is rá Sumetrolimot de az már nem ér semmit. Az elején hatott valamennyire de már nem. Most egy ideig nem lesz aaz urológus. Mit lehet csinálni addig?
Ha sokat iszok az nemigazán segít, ahogy a C vitamin sem.
Szedek ezüstkolloidot is meg 2000mg Cvitamint naponta, igyekszem 2 litert inni. Iszok kisvirágú füzike teát. Talán még egy kis szódabikarbónát is beveszek majd szerintem... Nem akarok prosztatagyulladást kapni és nagyon aggódom, hogy mikor múlik már el, mert ez nagyon megnehezít mindent. Még a barátnőmmel se szívesen pettingelek, mert kicsit ronthat rajta az ondó
Holnap kérek időpontot bőr és nemibeteg gondozóba, ott pedig majd kérek STD-tesztet.
Nem tudom tudnak-e majd segíteni a makk szárazságomon( amit kb 1 éve tapasztalok és a nyálkahártyát folyamatosan jojobaolajjal pótolom (kb 6óránként))
Remélem nem adnak valami gomba elleni kenőcsöt, amitől megint rohadtul fog fájni a húgycsövem.
Valaki segítőkész embernek szívesen elmesélem privátban, hogy hogyan kerültem ide😅
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!