A péniszem gombás, nektek mi segített?
Figyelt kérdés
Sziasztok, közel féléve kezdődött(magas a húgysavam), és gomba jelentkezett a péniszemen. Teljesen elkezdett hámlani a makkom és a fitymám, majd megőrültem olyan kellemetlenül fájt mosás közben. Elmentem magánurulógiára. Kaptam kenőcsöt, húgysavra gyógyszert, minden helyre is rázódott, egy hónap elteltével megint visszajött a gomba, akkor kaptam rá megint egy újabb kenőcsöt(a gomba elég hamar megszokja a környezetét), de ahogy elnézem megint kezd visszatérni, a fitymámon repedezik a bőr, pirosas. El fog ez valaha múlni? Rendesen törölgetem minden vizeletürítés után. FlucoHEXALt szedek a gomba belsőleg történő kiírtására, de megint úgy érzem már a második kenőcsöt(fuicidin) is kezdi megszokni a gomba. Nektek mi segített? Válaszotok köszönöm, előre is.2021. dec. 18. 17:39
11/18 anonim válasza:
Pisiléskor mindig hátra kell húzni a fitymádat, hogy ne maradhasson a bőr alatt vizeletcsepp. Az sem segít, ha agyonkrémezed vagy tusfürdőzöd hátrahúzva, mert utána a bőr megint "lezárja" az érintett belső bőrt. Én sima Canestent kennék rá, illetve próbáld meg hátrahúzva tartani legalább, amíg otthon vagy, hogy úgymond levegőzzön.
12/18 anonim válasza:
Canesten, és húzd rá a fitymát, hogy amennyire csak lehetséges beszívódjon a krém, és pl fürdés után szárítás után, kend be vele.
Illetve amint elmúlt se hagyd abba a kenegetését a kenőccsel, még utána legalább 2 hétig folytasd, és mindig legyen bekenve vele fixen a bőrrész, hogy mindent kiölhessen. máskülönben visszatér, ráadásnak a gyógyszer is kevésbé lesz hatásos.
13/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam hatrahuzva tartani lehetetlen, most kaptam batrafen kenőcsöt, ez még nem volt, teljesen csalódott vagyok. :(
2022. febr. 7. 23:09
14/18 A kérdező kommentje:
Travocortot is használtam, csak enyhítette, el nem mulasztotta.
2022. febr. 7. 23:13
15/18 anonim válasza:
Próbálj meg olajfalevél kivonatos kapszulát szerezni. Belülről kell szerintem kezelni a problémát. A Canestentől akár mégjobban kitepedezik és hosszú hónapokig száraz marad utána a makkod. Ülj szódabikarbónás vízbe és szedd a kapszulát. Garantáltan segíteni fog, ja már külsőleg semmi sem működött
16/18 anonim válasza:
Nekem korábban a sima Betadine használt, nem is a krém, hanem az oldat: minden "használat" után csöppentettem párat a makkra és ráhúztam a fitymát, és éjszakára is tettem rá Betadine-t. A fehérneműn sajnos nyomot hagyhat, de ki lehet mosni.
17/18 anonim válasza:
Egyél kevesebb szénhidrátot, és az is legyen lassú.
Partnered kapott kezelést?
18/18 anonim válasza:
Cseréld le a gatyád pamutra. A müszálasat imádja a gomba, mert befülled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!