Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetnék,hogy eltűnjön a...

Mit tehetnék,hogy eltűnjön a Zsírmirigyem?(Pappillómám)?

Figyelt kérdés

A Pappilor 15 ml-es krém,tudom,hogy nem jó...Nagyon sokan írták,hogy 3 nap alatt eltűnt a Pappilómájuk...

Érdekes nagyon,nekem nem tűnt el...

[link]

Belinkeltem nektek a véleményeket! :)

2021. dec. 16. 09:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
92%
sajnos idiotakal vagy korulveve, nem csoda hogy te is az vagy. ezerszer leirtuk hogy mi az. de az agyadig meg egyszer se jutott el
2021. dec. 16. 12:18
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:28

A ZSÍRMIRIGY--nem a PAPILLÓMA-- megjelenése hajlam kérdése.

Van, akinek egy darab, van , akinek rengeteg megjelenik a testén.

Nekem először a derekamnál, hátul lett egy. Az állami doki slendriánul szedte ki, így újra növekedésnek indult. Hagytam nőni és egyszer csak lett egy nyílás rajta, ahol ki tudtam nyomni a tartalmát. Azóta éppenhogy csak van egy kicsi pukli a helyén és nem igazán nő.

A másik a felkaromon jelent meg. Tökéletesen kiszedték és azóta csak a helye látszik.

Mindkét pukli még fiatal koromban jelent meg, kb50 évvel ezelőtt a húszas éveimben.

2021. dec. 16. 12:19
 33/39 anonim ***** válasza:
90%
Az a legnagyobb baj veled, hogy latin szakszavakat használsz, miközben halvány lila gőzöd sincs az egészről. Orvosként mondom, hogy ez inkább egy LIPOMA, nem pedig papilloma, ha már ragaszkodsz az orvosi nyelvezethez. Felkenhetsz erre húszféle papillomára való készítményt, akkor sem fog eltűnni, mivel ez nem szemölcs (papilloma)! Ezt csak műtétileg lehet eltávolítani. Bár olvasgatva a kommentjeidet szerintem szándékosan játszod a hülyét, mert szellemileg ennyire nem lehetsz visszamaradott, látva az írásképed meg hogy tudod használni az oldalt.
2021. dec. 16. 13:18
 34/39 A kérdező kommentje:
30-as köszönöm szépen,felfogtam! :)
2021. dec. 16. 13:54
 35/39 A kérdező kommentje:

33-as nem játszom szándékosan a hülyét,nem vagyok szellemileg,"visszamaradott",csak sajnos súlyos "beteg"

Remélem érthető...(Paranoid-katatón skizofrénia),olvassatok utánna,és akkor megértitek,milyen borzalmas ez a betegség...

Téma lezárva....Ez van,bele kell törődnöm,nehéz vele így együtt élnem,de Hála Istennek,már nagyon régóta,kb 2-3 éve nem kellett kórházban feküdnöm,és nem is fogok :)

Ennyi lett volna,bocsánat mindenkitől!!!

2021. dec. 16. 14:01
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

...és 2 nap múlva újra ki fogja írni a kérdést.

Múltkor is pont ugyanez volt...

2021. dec. 16. 14:05
 37/39 A kérdező kommentje:

Nem fogom kiírni,hagyjatok már békén légyszíves!!!

Jó érzés nektek,más életével "játszadozni"?(beleszólni)?

Nem vagyok hülye gyerek egyáltalán,sőt nagyon okos vagyok ;)

Nektek sem esne jól,ha valakik"kinevetnétek",Tudjátok mindenkit Tisztelnünk kell az életben,még azokat is,akik megsértettek,vagy megbántottak...

Hol a tisztelet,hol "rejtőzik" a szeretet,és egymás megbecsülése,segítése?

Azért van ez az oldal,hogy segítsük egymást,nem?

Nem oltogatni kellene egymást,hanem segíteni...Én is,sok emberen segítek,köszönök(van akik,vissza sem köszönönenk),pedig ismerem őket...Nem érdekel,jól megvagyok,az én kis családi körömben! :) ;)

Ennyi lett volna,sziasztok! :)

2021. dec. 16. 14:47
 38/39 A kérdező kommentje:

Mindenki építse úgy az életét,ahogyan szeretné,mindenkinek kívánok előre is,kellemes karácsonyi ünnepeket! :)

Sziasztok!

2021. dec. 16. 14:50
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kórházba feküdnöd, amikor kiveszik az a zsírdaganatot. Simán járóbeteg ellátásban megcsinálják.

Viszont, amíg járvány van, nem fognak fogadni, mert halaszthatónak számít a beavatkozás és azt most nem végzik el.

Ne piszkáld, ne kenegesd semmivel és vegyél erőt magadon amikor vége lesz a vírusnak és vetesd le.

2021. dec. 16. 15:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!