Hogyan zajlik le egy fitymafék műtét Budapesten? (Válasz!)
1 HÓNAP A MŰTÉT UTÁN
Tegnap esett ki az utolsó varrat, úgyhogy mondhatni most gyogyult meg teljesen a dolog. En abszolut meg vagyok elegedve, szinte nem lehet megmondani, hogy egy honapja muteten estem at, nagyon szepen megcsinalta a doktor ur, csak ajanlani tudom mindenkinek! A seb helye erzekeny meg picit, de naprol napra jobb. Maszturbalas nem okoz semmilyen kellemetlenseget, szexet meg nem probaltam mutet ota.
En meg anno relativ fitymaszukuleti problemaval kerestem fel az orvosi rendelot, es ugye atestem a mar korabban reszletesen leirt fitymafek muteten, ami jelentos javitast eredmenyezett. Sajnos az en esetemben ez a fitymaszukuletet nem oldotta meg 100%osan, meg mindig nehezen megy hatra merev allapotban, viszont mar jelentos javulas ment vegbe a mutettel!
OTTHONI TORNA
Jelenleg 1 hete tornaztatom itthon a fitymamat egy modszerrel, amit mindenkinek javasolnek, aki nem jelentos fitymaszukulettel rendelkezik, ugyanis nagyon sokat javit, es ahogy jelenleg latom ez akar meg is oldhatja a jelenlegi megmaradt panaszom! Bio, hidegen preselt kokuszolajjal kenem napi 3x es tornaztatom a fitymamat, nyujtom ugy, hogy a ket ujjamat behelyezem a fityma nyilasba es ellenkezo iranyba tagitom. Ezt ahogy mar leirtam egy hete csinalom, es hihetetlen javulast erzekelek!
Köszi, hogy írtál, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok.
Várom a további részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!