Mostanában(kb 3 honapja) nem áll fel rendesen. (a mérete megnő, csak nem lesz kemény és nem elég merev) Mi lehet az oka? Előtte nem igazán voltak ilyen gondjaim. 17/F
Iszol sokat?
Cigizel?
Magas koleszterinszint?
Voltál covidos?
Alszol eleget?
Diabétesz?
Tulsúly?
Stressz?
Stresszes vagyok, hogy a baratnommel
Sem sikerul es halogatom a dolgot valahogy, de a tobbi egyaltalan nem igaz. Nem iszom, cigizem. Alszom eleget es tulsulyos sem vagyok, heti 6x sportolok. Diabeteszem nem hinnem hogy van de azt nem tudom es a koleszterinszintemet sem tudom. Covidos nem voltam
#5: lehet, hogy stresszelek de otthon egyedul sem tudom elerni a kello merteku merevedest pedig egyedul nem kell teljesitenem, vagy ez arra is kihat?
Mit tudnatok javasolni az urologuson kivul?
#7: mielott nem volt ez a problemam napi 1x altalaban de nem mondanam soknak es nem szedek semmi izomnovelot vagy ilyesmit. Igen probaltam mar azt is nem 4-5napig hanem 2 hetig de nagyon semmi javulas nem volt. Az eletemben pedig semmi problema nem volt addig ami ezt kivalthatta maximum amit emlitettem a stressz, de ez nem csak akkor jelentkezik mikor a baratnommel probalok teljesiteni hanem ha egyedul probalkozok akkor is. Lehet hogyha nem talalok semmi megoldast esetleg itt akkor elmegyek egy vizsgalatra. Koszonom!
#8: igen, be vagyok oltva 2 oltassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!