Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iszonyúan korpás a hajam....

Iszonyúan korpás a hajam. Többet mossam vagy kevesebbet?

Figyelt kérdés
Szerintetek az lenne a jobb, ha inkább ritkítanám a hajmosást, vagy az, ha naponta mosnám, vagy legalább kétnaponta?

2021. dec. 10. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez azért nem teljesen így van. Ők is mossák rendszeresen, legalábbis az igényesebb fajta.
2021. dec. 10. 21:26
 12/14 A kérdező kommentje:

én azt tapasztalom, hogy a legtöbb nő hetente, vagy kéthetente mossa. Már akinek hosszú haja van.

De ki is írok ezzel kapcsolatban egy kérdést :D

2021. dec. 10. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is nagyon korpásodtam. Voltam bőrgyógyásznál, kifizettem a díjat plusz a felírt szereket. Semmit sem segített. Elmentem másik dokihoz, szintén vizsgálati díj, ugyanazt akarta adni. Elmentem a Herbáriába egy ingyenes vizsgálatra, ajánlották ezt a termékcsaládot. [link]

Azóta semmi korpa. Én tényleg durván korpásodtam, már már majdnem a kopaszságig. Lehet hogy gyógynövények, és nem olcsó, de mindent összevetve a részemről ez teljesen bevált.

A lila, a világoskék, és a sötétkék terméket használom.

2021. dec. 11. 03:29
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2021. dec. 11. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!