Szex közben amikor elélvezek, olyan mintha pisilnék, miért?
Sziasztok!
szex közben olyan érzésem van mintha bepisiltem volna...
Nem vicc, és elég frusztráló!
Ez kb. 1 hónapja van így, de nem mindig..
Volt már mikor kivettem, mert kajak azt hittem pisilek..
Volt már ilyen valakivel, mitől lehet ez?
Én nem vagyok orvos, úgyhogy ha ez a probléma továbbra is megvan és zavar, akkor 1-2 héten belül keress fel egy urológust. Ő egy szimpla vizsgálattal, esetleg ultrahanggal ki tudja deríteni, hogy mi okozhatja.
Esetleg prosztata probléma, vagy valami más nyomást gyakorol a hólyagra és ez olyan ingert okoz, ami érzésre olyan, mint a pisilés.
Az 1 es jól közeliti meg a dolgot,de ez nem betegség.
Ahogy a vizelet,úgy spermium is keresztül halad a prosztatán.
Ezzel nem kell orvoshoz menni.
Egyébként elélvezésnél 1 csepp vizelet sem jöhet ki,anatómiai okból.
Orvosok már gondolkodtam.
Tehát akkor semmiféleképpen nem jöhet ki vizelet?
Kert pl. amikor áll a péló, akkor nehezen de lehet pisilni, de akkor élvezésnél gondolom lezárul ez a folyamat.
2# De ha csak egy hónapja van ez az érzése a kérdezőnek, akkor mégiscsak lehet valami változás, amit nem árthat kivizsgáltatnia, nem?
Kérdező, nem volt valami megfázásod esetleg nem fázhattál fel akkortájt, amikor ez kezdődött?
Nem emlékszem rá, hogy beteg lettem volna.
Nyáron még a COVID is átsiklott felettem, mert csak annyi bajom volt, hogy elment a szaglás, ízlés egy időre, de ez jóval a lőtte volt.
Szóval nem tudom..
És az érdekes az, hogy amikor magamnak csinálom, akkor soha nincs ez az érzés, csak szexnél..
A makk ingerlésének hatására előfordulhat, hogy vizelési inger keletkezik és kiereszti az ember. Ritkán, de van ilyen.
Azonban elélvezéskor csak az ondó tud távozni, egyszerre a kettő nem. Azonban a helyedben elmennék dokihoz, de legalábbis mindenképpen felhívnék egy urológust, mert a két inger egyszerre nem tud jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!