Lehetséges, hogy COVID miatt nem tudok maszturbálni?
Figyelt kérdés
Elég gyanús tüneteim vannak, holnap megyek tesztre. Viszont 2 napja nem tudok önkielégítést végezni, pedig általában napi 1-2x szoktam. Akárhogy próbáltam ebben az utóbbi 2 napban, sehogy nem tudtam elmenni. Lehetséges, hogy COVID-os vagyok, és összefüggésben van ezzel?2021. dec. 10. 09:30
2/9 anonim válasza:
Köhög-e a péniszed/vaginád ? Mert, ha igen, akkor CIVID-os vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
Valami összefüggés csak van aközött hogy most vagyok rohadt beteg, illetve hogy évek óta most először nem tudom napokig kiverni
2021. dec. 10. 09:41
4/9 anonim válasza:
Nem kell minden nap kiverni. Próbálj meg néhány napot úgy eltölteni, hogy nem ráncigálod a bögyörődet állandóan..
5/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem ezt kérdeztem
2021. dec. 10. 09:49
6/9 anonim válasza:
A szervezet betegen nem a szaporodásra, hanem a túlélésre rendezkedik be.
7/9 anonim válasza:
Elvileg nem tudom melyik variánsnak van impotenciás mellék vagy utóhatása. Keress rá ha érdekel.
8/9 anonim válasza:
Más betegségeknél is előfordul ez.
Kevés az az inger,ami eljut az agy szexuális központjába .
A szervezet most a Covid legyőzésére koncentrál.
9/9 anonim válasza:
6-osnak igaza van. Simán lehet, hogy nagyobb betegségnél nem működik a dolog (mert a szervezet időnként okosabb, mint a gazdája).
Most inkább a gyógyulással foglalkozz, akár COVID, akár valami másik nyavalya kapott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!