Akik véreset kaksiznak, azoknak maga a kaki véres, vagy csak körülötte a felszine?
Ha a felszíne az és világos a vér, akkor aranyér, ha sötét a vér és benne is van, akkor mélyebbről származik..
el kell menni és kivizsgáltatni
Nem csak ez a két verzió van. Elég sok minden okozhatja, akár egy egyszerű baci is.
Beszélj a háziorvosoddal.
Hát ha aranyered van, akkor maga a széklet nemigen lesz véres, csak a papír. Mármint.. persze meg lehet oldani, de általában az aranyérből nem jön annyi vér, hogy kimondottan véres székletet okozzon, csak a papír lesz vérfoltos törlésnél.
Ahogy írták, ha a vér piros, akkor az az a végbélből, esetleg vastagbélből származik, ha kb fekete, akkor az emésztett vér, úgyhogy nagy eséllyel átment a vékonybélen is, eredhet akár a gyomorból is.
A rákra annyira nem jellemző, hogy vérzik. Mármint neljuthat abba a stádiumba, hogy durva felszíni sérülés is legyen, de akkor nem ez lenne az egyetlen bajod szerintem.
De pl egy bélpolip ami megsérül vérezhet. A polip eleve a rák előszele, ha meg megsérül, durván el tud kezdeni burjánzani, szóval.. na
De ez mind csak találgatás, menj el orvoshoz. megkurkásznak, csinálnak eg yhasi UH-t, CT/MRI ha nagyon nem találják az okát.. A lényeg, hogy megoldják.
Addig meg hanyagold a céklaevést. Majd írj mit mondtak a dokik!
Akkor meg pláne el kellene menned orvoshoz, ha anyukád béldaganatban halt meg.
A tükrözést lehet kérni altatásban is, bár most a covid helyzet miatt nem tudom lehet-e.
Én is nagyon nagyon megijedtem mikor konkrétan véres nyálát f*stam, de egyből mentem orvoshoz, mert ez nem játék. Amúgy nekem bélgyulladásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!