Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet úgy rendesen szexelni,...

Lehet úgy rendesen szexelni, ha csak kicsivel a makk utánig tudom visszahúzni merev állapotban a bőrt?

Figyelt kérdés
Ha lejjebb húzom, akkor elkezdi húzni lefelé a fék a makkot, és fáj.
2021. dec. 8. 01:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Próbáld ki, de szerintem nincs vele gond.
2021. dec. 8. 01:57
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Lehet fitymaszűkületed van, nézesd meg dokival!
2021. dec. 8. 03:59
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha fáj akkor nem jó és ez később is kihatással lesz rád.
2021. dec. 8. 07:13
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Makk utánig. Tehát a makk alá tudja húzni a kérdező. Miért lenne ettől fitymaszűkülete ha a makk alá lehúzza? :D Jézus emberek gondolkodni nem ártana.

Kérdező, ha lemegy a makk alá, akkor nincs fitymaszűkületed. Az hogy egy pont után a fitymafék visszafogja az teljesen természetes, hiszen ez a dolga. Nem húzhatod le a fitymád a péniszed tövéig. Síkosíts rendesen önkielégítéskor, és ha úgyis fáj, akkor a fitymafék lesz a gond, amit egy egyszerű bemetszéssel megoldanak.

2021. dec. 8. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális, hogy kicsivel a makk utánig tudja lehúzni, és fáj. Normál esetben nem kellene fájnia annak, ha lehúzod..
2021. dec. 8. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rövid a fitymafék. Ha valóban így van, akkor az valószínűleg meg fog sérülni aktus közben. Tapasztalatból mondom, hogy nem jó érzés, pedig nekem nem is fájt hátrahúzáskor, így nem is tudtam róla, hogy gond lenne. Szerencsére ezen a problémán egy urológus gyorsan tud segíteni. Valószínűleg kevésbé kellemetlen eljárás mint utólag rendbehozni.
2021. dec. 8. 09:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Az van, hogy fitymaszűkületem volt, amit korrigáltak egy fékműtéttel. De utána se érzem az igazinak. Tehát nem "felül" van baj, hanem alul, a fékkel. Pl. kézi/lábmunkánál állandóan felszisszenek, mert megfájdul. Lehet használni, de csak nagyon-nagyon óvatosan. Pl. ha óvszert húzok rá, akkor is csak úgy működik, ha nagyon síkos és minél jobban felhúzom a bőrt a makkra, hogy ne húzódjon annyira hátra. Az a baj, hogy fájdalom hatására azonnal elkezd lankadni.

A másik, amit nem értek, hogy a makkom túlérzékeny. Tehát ha hozzáérek, akkor egy nagyon kellemetlen érzésem van, valahogy úgy tudnám mondani, hogy olyasféle irritáció, mint amikor túl erős fény éri a szemet, és nem bírod ki, hogy be ne csukd. Ugyanígy irritálja a makkomat az érintés. Csak akkor jó, ha alatta verem, vagy ha rajta van a bőr.

2021. dec. 8. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez egyszerűen rövid fék probléma . Ha már műtötték,akkor a doki silány munkát végzett.Manapság nagyon "divatba" jött,hogy átvágják,bele 2 öltés,lehet haza menni.A kb.20 évvel ezelőtt kiadott orvosi könyvekben azt írják az urológus profok,a féket teljes egészében le kell műteni,mert ez mindenhol hozzá van nőve a pénisz testéhez.Nem gumiból van hogy nyúladjon.Ezek a műtétek már nem 2 percesek,4-5 felszívódó varrat is van bennük.Többen írták már ide,átvágták a féket,de igazából semmi sem változott,Hogyan tovább ?

Második kérdésedre reagálva,minden fiatal fiúnak nagyon érzékeny a makkja,erről a természet a fajfenntartás miatt így "rendelkezett"

Anatómiai ismeretekbe nem bocsátkozom itt a nyilvánosság előtt,az nem az én feladatom. 45 után már ez erősen változik,60 nál meg visszasírod a fiatal éveid.

2021. dec. 8. 12:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor mit tanácsolsz? Menjek vissza még egy műtétre? Az orvos, aki csinálta állítólag nagyon jó, mindenki ajánlotta. Ezek után kiben lehetne megbízni?
2021. dec. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!