Az van hogy meleg vagyok es csak fiukra all fel meg minden a lanyokhoz egy cseppet se vonzodom, de folyton azt almodom hogy egy lannyal csokolozok, fogom a fenekét meg kezem fogva setelunk es bele ul a farkamba ez miert van? Miert almodok ilyet? Es ne irjatok hogy biszex vagyok mert nem tudok felizgulni lanyokra csak fiukra es hiaba latok egy csupasz not nem all fel ra! Varom a valaszolat hogy ez mit jelent, es ertelmes valaszt varok nem sertegeteseket
Erdekelnek, akkor igazabol semmi jelentosege nincs, csak egy alom. De nem muszaj am cimkezni magad, lehet tudat alatt izgatnak a lanyok, de valosagban meg nem tudnal mit kezdeni veluk, van ilyen.
Az egyik legjobb baratom meleg, de amikor iszik (sokat), akkor imad lanyokkal smarolni. Ilyen is van :D
2021. dec. 2. 23:27
2/11 anonim válasza:
Idegen lányokról álmodsz vagy olyanról akit ismersz, jóba vagy vele? Mert pl. ha olyan csajról álmodsz akit ismersz, el vagy vele, csinos tetszik a személyisége...stb lehet, hogy tetszik neked tudat alatt, tudom elég bizarul hangzik de minden megtörténhet i guess...
Nem minden fekete-fehér.
2021. dec. 2. 23:32
3/11 anonim válasza:
Miért ne lehetné biszex? Azért mer nem jön e minden lány , attól még lehet olyan aki igen , ezek szerint.
2021. dec. 2. 23:46
4/11 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok írni, hogy "Love is love"
Ne skatujázzuk be magunkat egy örök életre! Tapasztaljunk, êljünk és szeressük azt akit szeretnénk!
2021. dec. 3. 00:22
5/11 anonim válasza:
Szerintem tudat alatt zavar téged, hogy meleg vagy, szeretnél "normális" lenni, ez csapódik le ezekben az álmokban. Nálam is ugyanígy volt sokáig, állandóan arról álmodtam, hogy lányokkal csókolózom, ölelkezem, de sose állt fel rájuk. Néha még most is előfordulnak ilyen álmok, pedig régóta beláttam, hogy mi a helyzet velem.
2021. dec. 3. 07:26
6/11 anonim válasza:
nekem inkább úgy tűnik a heteroság zavarja. Van benne hetero hajlam , de azt próbálja elnyomni.
2021. dec. 3. 08:39
7/11 anonim válasza:
Én általában legtöbbször olyankor szoktam ilyet álmodni akire vágyok, vonzódok hozzá, megszeretném a valóságban is élni vele a dolgokat. Lehet igaza van az előttem szólóknak, nem lehet h. megpróbalod ezt a számodra "szokatlan", "lehetetlen" vágyat elfolytani a való életben?
2021. dec. 3. 09:49
8/11 anonim válasza:
Valószínűleg a társadalmi elvárások. Nem nyomaszt a szülők és nagyszülők által ilyen?
2021. dec. 3. 16:37
9/11 anonim válasza:
Az álom tudatalti okoza ami azt jelenti h ösztönéd lányokat is szereti szval lehet most nem áll fel 1nőre de később fog mert az a helyzet nem szilárdult meg a nemi indentitásod
2021. dec. 3. 18:11
10/11 A kérdező kommentje:
En egy olyan osztalyba vagyok itt kozepsuliba, ahol csak lanyok vannak az osztalyomba es en vagyok fiu meg egy srac csak, de az osztalybol 3 lannyal szoktam almodni, igazabol mindig azzal almodom ezt akivel tobbet vagyok egy nap
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!