Ez mi lehet a pénisz hátulján a makk alatt? Valami gomba? (még szűz vagyok)
Figyelt kérdés
kepkuldes.com/image/uI2D3P2021. nov. 29. 19:26
1/12 anonim válasza:
Condyloma szemölcs. Jól beszoptad! Menj el orvoshoz és tilos vakerálni vagy nyomkodni! Nővel is tilos még a cumi is. Rendkívül fertőző! Vérehulló fecskefű oldattal kell ecsetelni amúgy. (Ezt arra az esetre mondom, ha valami idióta lesz bent és babafürdetőt ír ki rá, mint páromnak..)
2/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem lehet az, főleg ha a kérdező még szűz, mert a Condyloma acuminatum kizárólag nemi úton terjedhet.
4/12 anonim válasza:
1. vagyok. Semmilyen szemölcs és kinövés nem normális.. És nemcsak nemi úton terjed a condyloma, hanem igénytelenséggel is! Ha a haver megvakarja a brét és utána kezet fogtok és csurizol vagy pattanást nyomsz, máris átvitted. Közös borotvával terjed a legjobban, így pl. egy Barber shopban is el lehet kapni vagy saját magadtól, mert mondjuk egy kilincsről az arcodra kented majd ugyanazzal trimmeled odalent is! Onnantól, hogy a szervezetbe kerül a vírus, vagy legyőzöd vagy kijönnek.
29N
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, utánaolvastam de nekem sokkal kisebbek, rízsszem méretet írtak
2021. nov. 29. 20:38
6/12 anonim válasza:
Nem kell itt a pánikot kelteni
Ezek átlagos fordyce foltok csomó embernek van.
Szóval semmi, Condyloma szemölcs szerintem rohadtul nem így nez ki mint a kérdezőnek....
7/12 anonim válasza:
Ne pánikolj be egyből.
Ecetes lemosás napi minimum 2 szer és egy hét múlva meglátjuk.
8/12 anonim válasza:
nekem a végbelemen van ilyen kis pontok,,de nem condyloma,mert az évekkel ezelött volt es tudom milyen...nekem icipici kemény a tapintása es viszket,3 mat tapintok ki..ha meg vakarom égetöen szuro érzés,ez mi lehet? valaki?
10/12 anonim válasza:
9 es,szerintem nem,mert az borso nagysagu...nekem az anuszomon körbe 3 különbözö helyen a gombos tünél kisebb kis kemény pont van..nappal semmit nem érzek este viszket..persze tiszta vagyok...de ha kitapintom vagy vakarom akkor szuro érzés..kamillas törlökendöt használok,azon gondolkodtam lehet allergia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!