Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Történt kiskoromban hogy...

Történt kiskoromban hogy valamilyen beavatkozáson vettem részt altatás alatt de mi a pontos megnevezése?

Figyelt kérdés
Van egy heg a fitymámtól a herémig valószínűleg fitymaszűkület miatt viszont körül nem metéltek. Valaki megtudná mondani hogyan nevezik ezt a beavatkozást? Próbáltam rákeresni de nem találtam ilyen hegesedésű leírást sem mást
2021. nov. 25. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint biztosan tudod, hogy volt ilyen beavatkozásod? Csak mert másoknak is van ott néha egy ilyen heg szerű 'vonal', de az természetes, nem volt beavatkozásuk. A fitymaszűkületnél meg nem vàgják fel a herédig a bőrt, csak csinálnak egy bemetszést a fitymán, tehát csak a makk résznél. De én nő vagyok, javítsanak ki a férfiak, ha rosszul mondom.
2021. nov. 25. 00:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont ezért merült fel bennem a kérdés kedves 1 es mert a párom is aztmondta hogy már látott olyat párat és természetesnek hitte és igen 100%biztos vagyok benne sokan átesnek gyerekkorban ilyenen
2021. nov. 25. 01:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: arra kérdeztem rá, hogy te tudod-e, hogy téged műtöttek. Nem arra, hogy mit gondolsz másokról, mert azt nem tudhatod, főleg nem hogy mindannyiukat műtötték:D

Nekem pl az egyik srácnál úgy volt ilyen, hogy pont hogy fitymaszűkülete volt, tehát őt nem! műtötték anno, mert akkor eleve nem lenne problémája. Az első műtéte a kapcsolatunk alatt volt és elhiheted, nem metszették fel a seggéig a farkát..

Azt el tudom képzelni, hogy az a hegesedés kapcsolatban lehet a szűkülettel, de akár az is lehet, hogy semmi köze hozzá. Mindenesetre semmiféle műtét esetében nem vágják fel ott azt a részt. Pont. Tehát az konkrét műtéti heg nem lehet.

2021. nov. 25. 01:19
 4/8 anonim válasza:
100%

Mindenkinem olyan alapban.

A segglyuktol a makkig. Ez a magzati korban alakul ki.

2021. nov. 25. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek ilyen.

Magzati korban lesz ilyen.

Raphe szóra keress rá!

2021. nov. 25. 06:36
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem az fura X idősen jönnek rá az emberek mikor naponta látad h van egy vonal. 100% nem mütéti eredemény mivel komplet vágást nem csinánal még implantatum eseten sem.

Szval ne agodj jol irtak miden férfinak ilyen :D

2021. nov. 25. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden magzat lánynak indul.Aztán mikor elválik hogy fiú lesz,itt fejeződik be test végleges kialakulása.
2021. nov. 25. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Na akkor csak nem mondtam nagy hülyeséget. Tök jó, hogy az 5-ös leírta a nevét is, ma is tanultam valamit legalább.

2021. nov. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!