Hiaba mosakodom rendszeresen, es hiaba vagyok eleg alapos, a honaljam budos marad. Tusfurdo, sampon, borotvalas, mindegy, 20 perc 30 perc furdes is, de budos valamiert a honajjam. Miert?
Figyelt kérdés
Lehet valamijen betegsegben szenvedek?...2021. nov. 24. 20:48
11/13 anonim válasza:
Ne borotváld mert lehet azt se bírod.
12/13 anonim válasza:
kaja is okozhat ilyet, én ha bizonyos ételeket eszek utána baromi büdös tudok lenni, ha kerülöm akkor meg kb alig büdösödök, nem jobban mint bárki más.
Ami tud segiteni c vitamin, de ne gyógyszertárba vedd mert sokszorosába kerül mintha pl rossmannban vennél ilyet
ez 100-200 napra elég... pár nap után már érezhető ahogy elkezdi kipucolni a mérgeket. persze ez is olyan hogy van aki hisz benne meg van aki nem, én tapasztalatból mondom, ha rendszeresen szedem akkor sokkal kevésébé büdösödök mintha kihagyom hetekig. (Direkt leteszteltem)
13/13 anonim válasza:
Én mióta csak csirkehúst eszem, nem vagyok büdös. Húsvétkor jártam úgy, hogy annyi fehérjét, sonkát ettem, mint az elmúlt hónapban összesen, és éreztem is a változást. Azóta megint a régi koszton vagyok, és nincs semmi probléma. Szóval szerintem étrendfüggő is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!