Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hiaba mosakodom rendszeresen,...

Hiaba mosakodom rendszeresen, es hiaba vagyok eleg alapos, a honaljam budos marad. Tusfurdo, sampon, borotvalas, mindegy, 20 perc 30 perc furdes is, de budos valamiert a honajjam. Miert?

Figyelt kérdés
Lehet valamijen betegsegben szenvedek?...

2021. nov. 24. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Ne borotváld mert lehet azt se bírod.
2021. nov. 25. 12:48
 12/13 anonim válasza:

kaja is okozhat ilyet, én ha bizonyos ételeket eszek utána baromi büdös tudok lenni, ha kerülöm akkor meg kb alig büdösödök, nem jobban mint bárki más.

Ami tud segiteni c vitamin, de ne gyógyszertárba vedd mert sokszorosába kerül mintha pl rossmannban vennél ilyet

[link]

ez 100-200 napra elég... pár nap után már érezhető ahogy elkezdi kipucolni a mérgeket. persze ez is olyan hogy van aki hisz benne meg van aki nem, én tapasztalatból mondom, ha rendszeresen szedem akkor sokkal kevésébé büdösödök mintha kihagyom hetekig. (Direkt leteszteltem)

2021. dec. 5. 23:35
 13/13 anonim válasza:
Én mióta csak csirkehúst eszem, nem vagyok büdös. Húsvétkor jártam úgy, hogy annyi fehérjét, sonkát ettem, mint az elmúlt hónapban összesen, és éreztem is a változást. Azóta megint a régi koszton vagyok, és nincs semmi probléma. Szóval szerintem étrendfüggő is lehet.
2022. máj. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!