Vérzik a fenekem, mit tegyek?
Én hetero vagyok, azért írok ide mert gondolom ti tapasztaltabbak vagyok ezen a téren.
A lényeg. BDSM partyn voltam, és az egyik vendég domina kemenyen seggbe rakott egy vastag dildóval. Most viszont vérzik a fenekem luka. Nem nagyon, de véres a papír. Fájdalmat nem érzek. Mit lehet ilyenkor csinálni???
Elmenni orvoshoz.
Mondjuk nem urológushoz, mert az a vizeleti résszel törődik. Proktológusnak hívják a seggturkászt, és onnan lehet felismerni őket, hogy vastag ujjai vannak:D
Egyébként esélyesen aranyered lett, úgyhogy byebye anális örömök, ha szeretnél még széken ülni életed hátrlaévő részében.
#2: te nem jártál még urológusnál :)
mennyi idő telt el a party óta? Ha már tegnap volt, akkor menjél urológushoz
3, urológusnál valóban nem. Semmi baja a hugyutaimnak és aprosztatámnak. Igen, beletúr a farba, de a prosztata elérése miatt teszi.
Proktológusnál visoznt már jártam, mert a vastagbelemben tályog alakult ki. Aranyeret is proktológus vizsgál és műt. Egyszerűen ez a szakterület lényege:D
De ha nem hiszed, fordítsd csak le az "urin" szót, amiből az urológus ered:D Hát nem végbélgyógyászat.
Szerintem abban a szakmában, ahol barbie babát, filctollkupakot, fésűt, elemeket és egy esetben kézigránátot szednek ki a pácinsek vastagbeléből, egy kis eldurvult szexparty szemrebbenést sem fog okozni:D
Viszont az nettó bullshit, hogy "ez semmi, majd ha komolyabb lesz, menj el akkor". Ha vérzel, az komoly dolog. A bélen belül nincsenek érzőidegek, ezért nem érzed, ha seb van ott.
És ha belegondolsz.. a dildó egy tompa tárgy. Hogy okozhat olyan sérülést a szöveten, ami évrzik?
Persze, vszeg csak szétdurrant egy ér és az vérzik.
De ha elhaynagolsz egy belső aranyeret, abból egy idő után az lesz, hogy szarásnál akár 5-10 centi hosszna is kifordulhat a bél egy része.. és az már nagoyn kellemetlen. Fájni kimondottan az sem fog.. amíg le nem szakad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!