Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van, voltam...

Fitymaszűkületem van, voltam már pár orvosnál mindenki rögtön a körülmetélést mondja, de mit lehetne helyette?

Figyelt kérdés

Nem szeretném körülmetéltetni magam, mert sok rosszat olvastam róla. Stb.

Biztos van más megoldás is csak az orvosoknak ez a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.

Valaki megtudta e problémáját másképpen oldani?

2021. nov. 17. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is részleges fitymaszükűletem van. Tudok vele együtt élni és nemi téren se okoz gondot a dolog. Igen, sok rosszat hallottam én is, emiatt se voltam még vele dokinál, de egyszer lehet rászánom így is magam, ha az orvos is ezt javasolja majd. A sok hátrány mellett amúgy van egy olyan is, hogy nagyobbnak látszik, meg elvileg élvezetesebb úgy a szex is.

Nálam nem okoz gondot, mert hiába nem csúszik, hátra rendesen, ha feláll, de könnyedén és fájdalom nélkül meg hátra lehet húzni. Soha nem volt semmi gond ilyen téren.

De erre sajnos ez az egy orvoslás van. Ha meg gond van a későbbiekben akkor meg komoly műtét is kell, nem csak metélés.

2021. nov. 17. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt olvastam hogy érzéketlenebb lesz.
2021. nov. 17. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

A magánrendelésről elég kellemetlen és fájdalmas emlékek törtek elő belőlem.

A szadista doki

Fitymaszűkülettel látogattam el 24 évesen a közeli urológushoz. A doki közismerten szadista volt (persze csak a volt páciensei körében volt ez beszédtéma) amit sajnos utólag tudtam meg. Amióta az eszemet tudtam szűkületem volt, kb 21 éves koromig nem is tudtam, hogy rendellenes vagyok. És kb 24 éves koromig halogattam a dokit. Aki amint megtekintette a beteg testrészt azonnal megállapította a szűkületet és elmondta, hogy a makkom is gyulladásban lehet, ami nagyon veszélyes, mert legvégső esetben akár még...és ollót formázott a kezéből... De nem kell megijedni, mert időben jöttem még és lehet segíteni a dolgon. Felfektetett az ágyra és " a biztonság kedvéért, nehogy egy óvatlan mozdulatom komplikációt eredményezzen" leszíjazta a kezem és a lábam. Ezután mondta el, hogy hátra fogja húzni a fitymámat. Mondtam, hogy próbáltam én már milliószor, de nem fog engedni és még fáj is. Erre azt mondta, hogy ő az orvos és, hogy gyógyulni jöttem. Legyek férfi, hiába lesz egy kicsit kellemetlen. Mondtam, hogy gyűlölöm a fájdalmat és inkább altatásban, vagy leérzéstelenítve kellene, de azt mondta, hogy fájdalomról szó sincs! Csak kellemetlen, mert kicsit kizökkenek a komfortzónámból... Igazán diplomatikusan írta körül az iszonyatos fájdalmat. Finoman kezdte először húznia fitymát a gumikesztyűs kezével és még magyarázott is, hogy vazelinnel kent be és csak úgy siklik majd. Elszöszmötölt egy darabig így, mindig megvárta mikor szisszenek a fájdalomtól, amikor már feszültem nagyon és visszaengedett. Teljesen elaltatta a figyelmemet miközben beszélgettünk. Aztán egyszercsak mintha villám csapott volna belém. Egy pillanatig nagyon hidegnek éreztem az egészet, aztán tűzforrónak egy pillanat múlva. A másik pillanatban eljutott az agyamig a fájdalom is! Gondolom mondanom sem kell, hogy felordítottam az iszonyatos fájdalomtól és a lekötözött testem csak tehetetlenül vergődött a vastag bőrszíjak alatt. A nővér meg tartotta az ágyat, hogy fel ne boruljak vele. Kegyetlenül szenvedtem és csak tehetetlenül sírtam és üvöltöttem. Aztán amikor a gumikesztyűs kezével elkezdte az addig érintetlen makkomról lemorzsolni! erővel! a szmegmát, akkor és ott én elájultam a fájdalomtól. Mikor magamhoz tértem már tiszta volt a makkom és vér vörös. Teljes egészében gyulladásban volt. Lefújta lidokainnal és kioldozott. Mondta, hogy hagyjam hátul és jöjjek vissza kb egy hét múlva, addig ne húzzam vissza. Napi kétszer mossam és törölközővel töröljem szárazra a makkot. Mikor kiment a lidokain hatása a buszon olyan érzékeny volt és fájt a dörzsölődéstől, hogy összegörnyedtem teljesen. Nagy nehezen leszálltam a buszról, hazamentem és meztelenül elvoltam a lakásban fürdésig. Még tetszett is, hogy nekem is lett végre valahára makkom, mégha gyulladt és fáj is. A langyos vizes permetezés is elviselhető volt ahhoz képest. De amikor az érdes törölközővel egy határozott mozdulattal rátöröltem, akkor ott helyben összeestem a fájdalomtól és ordítva húztam vissza a fitymát a teljesen elgyötört makkomra. Sírva fetrengtem a földön és csak kapálóztam a kegyetlen fájdalomtól. Az orvoshoz sem mentem vissza soha többet. Főleg miután az interneten összeakadtam sorstársakkal, akiket valami módon megkínzott.

Csak évekkel később blankoltattam meg

2021. nov. 17. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Beleraksz lifiszeru gyolyot es felfujtatod. A bőr megnyulik.
2021. nov. 17. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Lufi szerű golyót*

Ez hosszadalmas folyamat, de működik.

2021. nov. 17. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg lehet bevágást kérni, de az nem fog "szép" eredményt adni, mert olyan lesz, mint egy enyhén szétnyílt virág.

Engem is körülmetéltek. Rém kínos volt megmutatni, majd felfeküdni a műtőasztalra, de ki lehet bírni, mert másképpen nem tudtam világi örömeket hajszolni. Éveket vesztegettem el a tini éveimből, így ne kövesd el ezt a hibát, ha javasolhatom. Maga a műtét nem fáj, de a gyógyulás az igen. Egy cseppet se bántam meg, hogy belementem, bár ez itthon nem elfogadott és kezdetben szégyenkeztem egy kicsit az öltözőkben, de akinek nem tetszik, ne nézze. Azóta sokkal jobban működik és helyreállt az önbecsülésem és a nemi életem. Az érzékenység nem lett rosszabb, inkább úgy mondanám, hogy átalakult. A seb környéke vette át a fitymába futó idegek ingerelhezőségét. A makkom bőre vastagabb lett, ami miatt lassabban megyek el viszont jobban is érzem a hüvelyben minden lökest.

Technikailag a belső fityma a lényeg. Ha túl sokat hagynak meg, akkor a vágás magasabban lesz, többet érzel, de éppen a HIV/HPV védettség kevésbé érvényesül.

Becslések szerint kb. 1 milliárd férfi (25%) van körülmetélve a világon és ők is élvezik a szexet. Mindig lesznek ellenzők és pártolók. A legfurcsább, hogy itt nincs kontrollcsoport. Tehát minden farok egyedi, így max. azoknak lehet ilyen előtte-utána összehasonlítási alapjuk, akiket serdülőkor után metélnek körül. A babakorban átesettek pedig lehet olyan extra érzékenységre ácsingóznak, amit nem lehet elérni.

2021. nov. 18. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
3mas rezsvettem ez olyan durva story h beperreltem volna az orvos az tuti de az is lehet kikötztem volna es megmutatam volna mi a fajdalom sajnalom h ezt atetelted elolvasni is horror volt
2021. nov. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!