Herezacskó viszketésre és büdös intim tájékra mit?
Két probléma:
1, nap végére az izzadtság bebüdösödik herezacskó és combhajlat tájékon de úgy, hogy teljesen felöltözve is spontán meg-meg érzem.
2, herezacskó viszketésre kellene valami. Szerintem ki van száradva a bőr. Néha éjszakára bekenem testápolóval akkor kicsit jobb néha de megőrülök tőle.
És kérlek, hogy az ecetesek meg a különböző maró hatású szerekkel kiméljetek. Próbáltam már az ecetet, szódabikarbónát, szájvizet, arcszeszt, tormát, csípős paprika krémet, vilmos körtét...stb. Semmi nem vált be.
Izzadás hatására valószínűleg túlszaporodtak a baktériumok, mert akkor van szaga az izzadásnak. Azonban lehet gombás fertőzés is. Én azt tanácsolom, hogy menj el vele bőrgyógyászhoz, és majd ő ad megfelelő krémet.
Továbbá megfelelő minőségű alsógatya sokat tud segíteni.
Addig jelen esetben bepanthen sensiderm, illetve a bőr nyugtatására körömvirág krém
Antibakteriális hatású folyékony szappannal mosd odalent(ezek bactericid és fungicid tehát baktérium és gombaölő hatásúak ), vált valódi pamut alsóneműre és valósznű ez a kettő megoldja ha továbbra is fennáll a problémma keress fel egy bőrgyógyászt .
Valószinűbb hogy bőrgomba okozza a tüneteket mert ez a szagra és a viszketésre is stimmel tehát az antibakteriális szappann a viszketést is megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!