Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ilyen furán hát nekem a...

Miért ilyen furán hát nekem a koffein?

Figyelt kérdés
Ha megiszok egy kávét vagy Monstert a szívemet rendesen pörgeti, majd kijön a helyéről, viszont közbe ásítok mint állat és nem segít semmit gondolkodásban, ennek mi értelme van? Alszom rendesen, viszont időnként jól jönne egy kis plusz löket.
2021. nov. 13. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Mert nem iszol elég vizet.
2021. nov. 13. 03:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Az lehet.. általában 3 litert iszom, lehet többet kéne.
2021. nov. 13. 03:38
 3/7 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Ugyanígy vagyok. Egyetemista koromban a kávétól teljesen felpörögtem, a lábamat egyfolytában mozgatni kellett, járt a kezem-lábam, legszívesebben egy maratont lefutottam volna ülés helyett, de mentálisan még mindig fáradt voltam és alig tudtam órán figyelni.
2021. nov. 13. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

energiaital csak cukortartalom miatt pörget de kb annyit ér sokat kell tölje pisilj

Kávé jo de 30 perc mire hat visszont ha tulpörgeti szived nem legjobb akkor keres mas alternativat mert ez gond tul sokat dologzik szived majd lassul

2021. nov. 13. 13:08
 5/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok és tanuláshoz kéne egyébként, most Monstert ittam de lehet inkább kávé kéne, illetve megpróbálok jobban figyelni a folyadékbevitelre. Köszi az eddigi válaszokat!
2021. nov. 13. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Tanulashoz friss levegö kell mozgas es egy kis vas es magnezium potlas

Monster csak egy trendi marka ennyi

2021. nov. 13. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért pont azt a tiniszar Monstert iszod? Van annyi jó energiaital. Red Bull, Burn, és Hell a top 3.
2021. nov. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!