Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ciki ha férfiként női tisztasá...

Ciki ha férfiként női tisztasági betétet hordok a pisicseppek megelőzésére? Van rajtam kívül más férfi is aki ennyire tisztaságmániás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy pisilés után megjelenik az alsógatyámon pár csepp, voltam orvosnál már. Azt mondta hogy ez teljesen normális, a férfiak pár százalékának a húgycsöve ilyen, hogy bennmarad egy csepp, ami kb fél órán belül folyik ki. Nem tudok ellene semmit tenni.

Tényleg csak egy csepp, de pont elég ahhoz hogy "koszos" érzésem legyen, és azonnal alsógatyát kellejen cserélnem, és zuhanyoznom. Sajnos ez van már gyerekkorom óta, ez egyfajta OCD (másban is tisztaságmániás vagyok).

Próbáltam már a fekete alsógatyát de rájöttem az még jobban idegesít, úgyhogy pont hogy fehéret hordok hogy lássam ha történik valami.

Pár éve kezdtem el tisztasági betétet hordani. Először csak olyan eseményekre, ahol nem volt lehetőség alsógatyát cserélni, aztán mióta dolgozom, azóta már mindennap. Próbáltam már a férfi inkontinencia betétet. Egyrészt mikor megveszem mindig zavar, h igazából ezt olyan férfiaknak gyártják, akiknek nálam komolyabb gondjai vannak. Másrészt túl vastag, nekem fölösleges hogy ennyire, kidudordik, zavar, és még drága is. Női betétből az ultra light viszont teljesen jó, szerintetek gáz hogy azt hordok? Vagy esetleg lenne férfiből is olyan ami nekem való, csak még nem találkoztam vele?

Egyáltalán mit gondoltok arról ha valaki férfi létére betétet hord?

2021. nov. 10. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Van ferfibetet is
2021. nov. 10. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Nem gyakori dolog, de ha a férfi betét vastag, és tényleg csak egy csepp, akkor csak ez a megoldás van. Tény, hogy ez 1.000.000 férfiből 999.999-et nem zavar.
2021. nov. 10. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, ugy sem latja senki. Amugy meg razd ki rendesen, a kulsejerol pedig illene kicsit felitatni is zsepivel.
2021. nov. 10. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az,hisz senki sem látja.De ahogy írták van férfi is .

Hordjál olyat ami megfelel és kényelmes.

Gyógyászati segéd eszközök boltjában érdeklőd,ebben is tudnak bíztos segíteni.

2021. nov. 10. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
nem tudtad h vastabb a férfi betét
2021. nov. 10. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem akkor csopog ha gatbol nem preselem ki. Akkor bizonytalan hogy lezarodike.
2021. nov. 10. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis minek kellene ezzel eldicsekedned???

Ha nem tudják akkor miért lenne ciki.

2021. nov. 12. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Nekem kimondottan bejön, ha egy pasi ennyire igényes magára.
2021. nov. 13. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem mutogatni akarod, akkor miért is lenne ciki?!

Szerintem uniszex dolog, nem véletlenül a dobozon is csak annyi szerepel, hogy tisztasági betét. Nincs odaírva, hogy női, vagy férfi.

Szerintem nem kell ehhez tisztaságmánia csak egy kis igényesség!

Féfiként idönként én is használok szex után, főleg ha sietősebb, hogy az utóváladék ne az alsóneműmre kerüljön. Kényelmesebb, mint az összehajtott WC papírdarabka, de ha nincs más az is megteszi! Ill. még hosszabb utazások során szoktam használni, pont amiatt, amit írtál is! Egyszerűbb a betétet kicserélni, mint állandóan alsónadrágot váltani.

Egyébként a probléma valós, a pisszoár használata után tényleg marad pár csepp vízelet, amit nem tudsz kipréselni magadból, de arra pont elég, hogy dolgod végeztével az alsódon foltot hagyjon, az így esetlegesen kialakuló kellemetlen szagokról nem is beszélve! Szóval nem ördögtől való szerintem! A hölgyek sem véletlen használják...

Bár hozzátartozik, hogy férfiként előtte én se tudtam, hogy mi fán terem, mire való, csak a reklámokból tudtam, hogy létezik és a hölgyek rendszeresen használják. Azt hittem, hogy kizárólag valamilyen menstruációs kellék, mint pl. a tampon. Nekem feleségem ajánlotta és mutatta meg, hogyan kell használni, magyarázta el, hogy mire is való. Jó pap is holtig tanul! :)

Azóta időnként használom, mert kényelmesebb, higiénikusabb, mint a papír! Ezért nincs is elpakolva mélyre, mint a többi használaton kívüli női higiéniai termékek, hanem mindig elől van a mosdóban a doboz.

2021. dec. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!