Koleszos fiúk! Ti hogy szoktátok megoldani a hónalj és a fanszőr borotválását a koliban?
Életemben először leszek kolis és novemberben költözöm be. Már megnéztem, hogy milyenek lesznek a körülmények. Annyira nem otthonos, de jobb, mint napi 3,5 órán utazni. Zuhanyzók emeletenként vannak, el vannak választva, de nincs ajtajuk és függöny csak a felén.
Kb. havi egyszer megyek majd haza. Ti hogy tudjátok borotválni a hónaljatokat és lent? Egy hónap alatt azért rendesen megnő? Vagy igazából nem is nagyon gyakori a borotvált egyetemi koliban?
Borotváltan szeretem, de nem zavar a borostás sem, csak nem tudom egyetemen kolis közegben cikizik-e egymást az emberek emiatt.
korábbi válaszoló:
de mért lenne undorító??
koleszban vagy...ababn a pillaantban neked az az otthonod, ott csinálsz mindent, kaját..pisilsz..kockulsz, tanulsz stb.
az lenne undorító ha utcán csinálnád..vagy szüleiden ágyán :D
kolival ekapcsán csak 1 gond lehet hogy max nem olyan tiszta.. de szerintem wcdeszkán ülve el lehet intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!