Lehet rákos anyajegy?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 hónapja vettem észre egy pici fekete pontot a bőrömön. Azóta 3 hónap eltelte után mintha egy nagyon picit nött volna most olyan 0.9-1 mm körül van de nem tudom eldönteni ha nött-e, mert lehat csak úgy tűnik. Unokatestvérem 3. éves az orvosin megmutattam neki ezelött 3 hónappal is és most is és ő azt mondta nincs baj. A bőrtől jól körülhatárolható csak a formája nem teljesen kerek és fekete. Szerintetek van okom aggodalomra?2021. okt. 16. 15:22
1/4 anonim válasza:
Azt nézd, hogy a széle szabályos-e, és a felülete sima? Ha igen, akkor nincs miért aggódni. Ha nem, akkor viszont érdemes bőrgyógyógyásznak megmutatni. Akkor se biztos, hogy gond van, de akkor már jobb, ha szakember látja.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon picit de a széle teljesen elhatárolódik, fekete és bőven látszika külömbség csak annyi, hogy nem teljesen kerek
2021. okt. 16. 15:30
3/4 anonim válasza:
Szerintem általában a nagyobb, feketés anyajegyek azok, amik problémásak lehetnek. De az 1 mm az nagyon pici. Persze na, érdemes bőrgyógyásznak megmutatni, ha aggódsz miatta.
4/4 A kérdező kommentje:
A felülete olyan mint a bőröm sima
2021. okt. 16. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!