14 éves fiamat elkell kísérnem urológiára? Olyasmit olvastam, hogy oda kiskorú csak szülővel mehet. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Nehogy valaki rosszra gondoljon. Dolgozom, amikor időpontja van. Természetesen ha kell szülő, gondviselő, megoldható.2021. okt. 9. 20:43
3/10 anonim válasza:
Nem kell ha csak vizsgalat de ha fel akkor erdemes elmeni vele
4/10 anonim válasza:
Igen, oda azért illene elkísérned. Engem 14 évesen a fogorvos küldött el, mert nem jött velem szülő. Az orvos ennyire fiatal páciens esetén mindent a szülőnek fog első sorban elmondani.
5/10 anonim válasza:
Már bocsánat én orvosként megkérdezném, hogy te hülye vagy?! Szerencsétlen gyerek életében először megy urológushoz és egyáltalán felvetődik ez a kérdés... Igen el kell kísérni. Sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen szülei vannak.
6/10 anonim válasza:
Akkor egy kicsit a kérdező védelmében: engem elkísért anyám 15 éves koromban, és ez már lassan az a kor, ahol szülővel elkísérve kezdi cikinek érezni a helyzetet a fiatalember. Fogorvoshoz meg ilyen idős koromban rendszerint egyedül jártam.
Szóval attól is függ, mi a panasz. Ha csak olyan szintű, mint nekem volt (péniszpirosság), akkor megvizsgálják, ajánlanak egy-két otthoni gyógymódot, felírnak egy-két gyógyszert (14 éves kor felett egyébként maga is kiválthatja). Szóval ha elég önálló és rátermett a 14 éves fiam, és nem igényli, hogy elkísérjem, el merném engedni egyedül.
7/10 anonim válasza:
6os jol irta ez nem olyan doki ahova az anyaval megy a fiu
9/10 anonim válasza:
Szerintem mindenkeppen menned kellene vele, amig az orvosnak mondja a panaszokat es csak beszelgettek addig bent lehetsz vele. Utana is bent lehetsz, de szerintem nem feltetlen kene bent lenned. Mas mint egy masik orvosi vizsgalat, eleg privat szerintem boven eleg neki ha csak az orvos foglalkozik a fütyijével.
10/10 anonim válasza:
Ilyen férfias problémáknál az apa jobb támasz lenne egy kamaszfiúnak. Ott helyben pedig úgyis elmondják majd, hogy magán a vizsgálaton bent legyen-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!