Nagyon fáj a herezacskóm mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Még mielőtt megdobálnának a válaszadók, nem trollkodok.
Észre vettem hogy minden alkalommal, mikor szexuálisan elélvezek párommal, utána a heregolyóim fájnak.
Tényleg furán hangozhat ez a kérdés de ismétlem nem vicc tárgya miatt írtam ki. Már régebb óta tapasztalom, de pl. Ha önkielégítés van nincs ilyen probléma. Egyre gyakrabban tapasztalom, és zavaró érzés, nem hiszem hogy normális, urulógusnál volt időpontom már kétszer az elmúlt két évben, sajnos szánomra ez olyan mint valakinek a fogorvos.. nem mentem el egyszer se mikor oda jutottam, mindig “más dolgom akadt”.. próbáltam utána olvasgatni, de abban bízom valamennyire természetes folyamat (semmilyen csomósodást nem tapasztalok ott)
2021. okt. 1. 22:14
1/8 anonim válasza:
Nem termeszetes a fajdalom es ezt te is tudod. Szedd ossze magad es menj orvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Mindenképp vegyél erőt magadon és menj el orvoshoz!
3/8 anonim válasza:
hat en egy dologra tudok hirtelen gondolni hogyha önkielégítésnél nem fáj, mégpedig (ne tiltsák le a kommentem, próbálok úgy fogalmazni hogy elfogadható legyen, és nem vicc tárgya amit írok!) amikor éppen benne vagy a párodban lehet úgy a herezacskód túlságosan neki ütődik a párod hátsójához, ami csak az aktus után kezd el fájni.
4/8 anonim válasza:
Nem normális.
Ha hagyod igy, rosszabb is lesz ..
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem még várok vee egy alkalom erejéig amíg fáj, aztán foglalok időpontot..
2021. okt. 2. 18:40
7/8 anonim válasza:
majd írd meg mit mondott az orvos
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. December 6.-ára kaptam időpontot.
2021. okt. 9. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!